Ο Charlie Sheen κάνει έξωση στην τέως

Ο Charlie Sheen δεν θέλει ούτε να την αισθάνεται κοντά του. Γι' αυτό προσπαθεί απελπισμένα να πουλήσει το σπίτι που κάποτε έκανε δώρο στη σύζυγό του Brooke Mueller.
Ο μόνος τρόπος που σκέφθηκε είναι να μειώσει ακόμη περισσότερο την τιμή πώλησης, ενώ σύμφωνα με το ΤΜΖ διατυμπανίζει ότι θα το πούλαγε ακόμη κι ένα δολάριο, απλώς και μόνο για να τη διώξει μακριά.

Το σπίτι βρίσκεται στην ίδια περιοχή όπου ζει και ο ίδιος αλλά και τα λοιπά μέλη της οικογένειάς του, η πρώην σύζυγός του Denise Richards, τα παιδιά τους και η υιοθετημένη κόρη της Eloise. Λέγεται ότι η Mueller δέχτηκε ένα γράμμα από τον δικηγόρο του Charlie στο οποίο της επεξηγεί ότι πρέπει να "τα μαζέψει και να του δίνει". Επιπλέον, ο Charlie έχει πλέον νέο έρωτα στη ζωή του, την ηθοποιό ταινιών ενηλίκων -τι πρωτότυπο- Brett Rossi, με την οποία πέρασε και τις διακοπές της Ημέρας των Ευχαριστιών στο Μεξικό.

Όταν αγόρασε το σπίτι για τη μητέρα των δίδυμων αγοριών του αντί 4,8 εκατ. δολαρίων το μόνο που ήθελε ήταν να είναι δίπλα του. Ο αδερφός της Brooke, Scott, που μένει μαζί της ως προσωρινός κηδεμόνας των παιδιών, δεν έχει ενημερωθεί για την εντολή -ουσιαστικά- αποχώρησης. Ο Charlie θεωρεί πως η επιστολή εξόργισε τη Mueller ώστε να κατηγορήσει την πρώην σύζυγό του Denise Richards ότι κακοποιεί τα παιδιά της. Όσο για τα δίδυμα αγόρια, ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί πού και με ποιον θα μείνουν, καθώς αν πράγματι φύγουν οικογενειακώς με τον αδερφό της μαμάς τους θα βρεθούν στο Manhattan Beach, 20 μίλια μακριά από τον μπαμπά τους. Μέχρι στιγμή η Brooke Mueller έχει δικαίωμα να βλέπει τους γιους της τρεις ημέρες την εβδομάδα με δύο διανυκτερεύσεις, καθώς είναι χρήστρια και έχει κριθεί ακατάλληλη για μητέρα.


               www.adieXodos.gr
>>>
πηγή

                                                 -->
ergasia lefta work live stream money xrimata omorfia gineka igia video tv υγεία χρήματα εργασία λεφτά ίντερνετ γυναίκες  παιδιά  μετρό δουλειά τώρα αστεία  fail you tube foto εισόδημα δικτυακό marketing
Νεότερη Παλαιότερη