Βρήκαν Καλάσνικοφ ψάχνοντας για τον πιστολέρο

Οι έρευνες της Αστυνομίας στην περιοχή της Μεσαράς για τον «πιστολέρο» που πυροβόλησε εν ψυχρώ έναν αγρότη επειδή του ζήτησε να πάρει το κοπάδι του από το χωράφι του, οδήγησαν στη σύλληψη ενός άνδρα που είχε οπλισμό κρυμμένο…

μέσα σε μια αποθήκη με ζωοτροφές!

Οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. που έκαναν έρευνα στην αποθήκη στο Ασήμι του Δήμου Γόρτυνας μετά από πληροφορίες, ανακάλυψαν ένα πολεμικό τυφέκιο Καλάσνικοφ με γεμιστήρες και 100 σφαίρες και συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη, που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν εμπλέκεται στο περιστατικό με τον τραυματισμό του 41χρονου αγρότη ο οποίος φέρεται να έχει αναγνωρίσει μόνο τον κτηνοτρόφο που τον πυροβόλησε.

Το αιματηρό επεισόδιο συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας, όταν το θύμα βρισκόταν στο χωράφι του στην περιοχή Πλακιώτισσα για να κάνει αγροτικές εργασίες. Ξαφνικά, σταμάτησαν κοντά του δυο αυτοκίνητα και ο οδηγός του πρώτου άνοιξε το τζάμι και πυροβόλησε δύο φορές εναντίον του 41χρονου, με τη μια από τις δύο σφαίρες να του προκαλεί διαμπερές τραύμα στο αριστερό πόδι. Αμέσως μετά, τα δυο αυτοκίνητα εξαφανίστηκαν με μεγάλη ταχύτητα.

Via

 www.adieXodos.gr

Νεότερη Παλαιότερη