Πού θα κάνουν Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί

Ευκαιρία να πάρουν μια ανάσα είναι η γιορτή του Πάσχα για τους πολιτικούς αρχηγούς, πριν ξεκινήσει ξανά το φορτωμένο πρόγραμμα και η μάχη στις διπλές κάλπες του Μαΐου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας,…

βρίσκεται εδώ και μία περίπου εβδομάδα στα Ιωάννινα και έχει καταλύσει στο σπίτι του, στο χωριό Φραγκάδες Ζαγορίου.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πύλο και το Costa Navarino, θα βρεθεί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Ναύπλιο, την πατρίδα της συζύγου του.

Στη γενέτειρά του, τη Θεσσαλονίκη, θα κάνει Πάσχα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, που θα μείνει στην πόλη μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Στη νότια Κρήτη θα βρεθεί και φέτος ο Αλέξης Τσίπρας, με τη σύζυγό του και τα δυο παιδιά τους, για ολιγοήμερες διακοπές. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να πραγματοποιήσει ομιλία στην κεντρική πλατεία της Ιεράπετρας, στα Χανιά, ενώ θα επισκεφθεί Ρέθυμνο και Σητεία.

Στην Αθήνα θα μείνει και φέτος ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, ο οποίος θα κάνει Ανάσταση στην Κυψέλη, όπου και διαμένει.

Στην Αθήνα δεν αποκλείεται να παραμείνει και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, αν και δεν έχει οριστικοποιηθεί το πρόγραμμά του. Δεν αποκλείεται πάντως να μεταβεί και στη γενέτειρά του, τη Λαμία.

Στην Ικαρία, απ» όπου κατάγεται η σύζυγός του, θα περάσει τη γιορτή του Πάσχα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Via

 www.adieXodos.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ