Υεμένη: Αφέθηκε ελεύθερος δάσκαλος που είχε απαχθεί

Ένας Βρετανός δάσκαλος, ο οποίος είχε απαχθεί τον Φεβρουάριο από την Υεμένη, αφέθηκε ελεύθερος, μεταδίδει το πρακτορείο Ειδήσεων Ρόιτερς, επικαλούμενο σχετική ανακοίνωση του βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών.

Ο…

Μάικ Χάρβεϊ, ο οποίος είχε απαχθεί στις 12 Φεβρουαρίου καθώς πήγαινε προς ένα εκπαιδευτικό ινστιτούτο, βρίσκεται πλέον στη βρετανική πρεσβεία στη Σανάα, αναφέρεται στην ανακοίνωση. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι ο Βρετανός Μάικ Χάρβεϊ, ο οποίος κρατείτο όμηρος από τον Φεβρουάριο, αφέθηκε ελεύθερος με ασφάλεια. Βρίσκεται στην πρεσβεία και σύντομα θα επανενωθεί με την οικογένειά του», πρόσθεσε.

Οι απαγωγές από ένοπλες φυλές στην Υεμένη αποτελούν σύνηθες φαινόμενο και οι περισσότεροι όμηροι αφήνονται ελεύθεροι μόλις καταβληθούν τα λύτρα που ζητούν οι απαγωγείς.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας έχει εκδώσει προειδοποίηση, συμβουλεύοντας τους υπηκόους του Ηνωμένου Βασιλείου να μην ταξιδεύουν προς την Υεμένη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Via

www.adieXodos.gr


...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ