Απολογείται ο Ηλίας Κασιδιάρης

Η ώρα της

απολογίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη έφτασε. Σήμερα καλείται να δώσει συμπληρωματικές εξηγήσεις στις ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση για το κακούργημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής…

με σκοπό τη διάθεση σε εγκληματική οργάνωση. Ένα αδίκημα το οποίο ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά.

Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα ο Ηλίας Κασιδιάρης έφτασε στο Εφετείο κρατώντας στα χέρια του τις άδειες δυο κυνηγετικών όπλων. Όπως ισχυρίζεται βρίσκεται εκ νέου υπόλογος για δυο νόμιμες καραμπίνες οι οποίες ήταν γνωστές στην ανάκριση από την πρώτη στιγμή. Τότε, δηλαδή, που για πρώτη φορά οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης

κατηγορούμενος για το βασικό αδίκημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης και μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Τώρα ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι και πάλι αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο της προσωρινής κράτησης. Ανακρίτριες και εισαγγελέας είναι εκείνοι που θα αποφασίσουν για την ποινική του μεταχείριση αμέσως μετά την απολογία του.

Σε κάθε περίπτωση η σημερινή απόφαση είναι εκείνη που -εκτός απροόπτου- θα κλείσει τον κύκλο των απολογιών των κατηγορουμένων της πολύκροτης υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες μετά την απολογία του κατηγορούμενου βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νίκου Μίχου προέκυψε διαφωνία μεταξύ ανακριτριών και εισαγγελέα. Η ανακρίτριες είχαν την άποψη ότι ο Νίκος Μίχος πρέπει να προφυλακιστεί, ενώ ο εισαγγελέας πως πρέπει να μην οδηγηθεί στη φυλακή αλλά να παραμείνει σε κατ οίκον περιορισμό με δυνατότητα μετάβασης μόνο στη Βουλή και να του απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα.

Τη διαφωνία καλείται να άρει τις επόμενες ημέρες το Συμβούλιο Εφετών και έως τότε ο κατηγορούμενος βουλευτής θα βρίσκεται σε κατ οίκον περιορισμό.

Via

www.adieXodos.gr


...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ