«Μέρος του οδικού χάρτη Σαμαρά οι επαφές στο Παρίσι»

Μέρος οδικού χάρτη που έχει χαράξει ο Αντώνης Σαμαράς είναι η συμφωνία να γίνουν στο Παρίσι, στις 3, 4 και 5 Σεπτεμβρίου, οι επόμενες επαφές της τρόικας με την κυβέρνηση, σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο Σοφία Βούλτεψη….

Εφόσον το πρόγραμμα πάει καλά, δεν υπάρχει λόγος για αυτοπρόσωπη παρουσία της τρόικα στην Αθήνα», δήλωσε στον Σκάι η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Προσέθεσε πως οι επαφές στο Παρίσι ήταν ιδέα του πρωθυπουργού, προκειμένου να μην δημιουργείται η κακή ψυχολογική κατάσταση που προκαλούταν από την παρουσία της στην Αθήνα.

Η κ. Βούλτεψη υπογράμμισε πως ο οδικός χάρτης «που χάραξε ο ίδιος ο πρωθυπουργός περιλαμβάνει και το θέμα των φοροελαφρύνσεων, με σταδιακά βήματα, αλλά και όλα όσα πρέπει να κάνουμε με στόχο να βγούμε από το μνημόνιο».

Για το θέμα της αντικατάστασης της ηγεσίας του ΤΑΙΠΕΔ, η κ. Βούλτεψη επισήμανε ότι «με βάση τα αποτελέσματα» γίνονται κρίσεις και αλλαγές.

Για την εισαγγελική πρόταση παραπομπής του Γιώργου Παπακωσταντίνου στο ειδικό δικαστήριο, δήλωσε ότι το θέμα ανήκει στην αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης και δεν θέλει να κάνει κάποιο σχόλιο.

Προσέθεσε όμως ότι «αυτή η υπόθεση δείχνει ότι ο λαός δεν πρέπει να παρασύρεται για να μην ξαναπέσει θύμα όσων του υπόσχονται τα πάντα».

Via

www.adieXodos.gr


...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ