Μελλοθάνατο παιδί ζήτησε για τα γενέθλιά του μόνο κάρτες

Το μόνο που ήθελε ο Daniel Nickerson, ένα 6χρονο αγόρι από τη Μασαχουσέτη, για τα γενέθλιά του ήταν κάρτες...

Ο 6χρονος, διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι τον περασμένο Οκτώβριο και οι γιατροί του δίνουν μόνο 18 μήνες ζωής.Αναγκάστηκε να αφήσει το νηπιαγωγείο λόγω της ασθένειάς του και από τότε αισθάνεται απέραντη μοναξιά. Έτσι ζήτησε για τα γενέθλιά του κάρτες από αγνώστους. Το όνειρό του έγινε πραγματικότητα. Η μητέρα του Carley έγραψε μια επιστολή προς την τοπική εφημερίδα ζητώντας από τους ανθρώπους να στείλουν επιστολές στον γιο της.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν άμεση. Κάρτες και δώρα πλημμύρισαν το φορτηγό του τοπικού ταχυδρομείου.Το αίτημα της έγινε γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο με αποτέλεσμα να του στείλουν κάρτες και δώρα άνθρωποι από όλο τον κόσμο. Πολλοί ήταν και οι διάσημοι συμπεριλαμβανομένων του ηθοποιού Ashton Kutcher και του ράπερ Lil Wayne που έστειλαν κάρτα στο 6χρονο αγόρι κάνοντάς τον να χαμογελάει.

Via

www.adieXodos.gr


...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ