«Τα επόμενα εισιτήριά σου πρέπει να τα κλείσεις με την Malaysian Airlines»

Τη χαριστική βολή στη χειμαζόμενη Malaysia Airlines με την κατάρριψη του Μπόινγκ πάνω από την Ανατολική Ουκρανία σχολιάζει ο πρόεδρος της «Δημιουργίας Ξανά» Θάνος Τζήμερος.

Με τη φράση «Στην οικονομία χρειάζεσαι και…

τύχη», ο κ. Τζήμερος αναφέρεται στην πανομοιότυπη τραγωδία με εκείνη του περασμένου Μαρτίου, όταν ένα αεροσκάφος της ίδιας αεροπορικής εταιρείας χάθηκε από τα ραντάρ και αγνοείται μέχρι και σήμερα. Δύο αεροπορικές τραγωδίες σε πέντε μήνες με τη μία να παραμένει μυστήριο, είναι παγκόσμιο ρεκόρ για αεροπορική εταιρεία. Απίστευτη γκαντεμιά! Το οξύμωρο είναι πως, απ» ό,τι φαίνεται, για καμία από αυτές δεν ευθύνεται η ίδια η εταιρεία. Όμως η επιβατική κίνηση της Malaysian Airlines μειώθηκε τον Μάιο κατά 4% και η τιμή της μετοχής της είχε κάνει βουτιά μέχρι και στο -27%», έγραψε πριν από λίγο στο Facebook.

Αν το δεις ορθολογιστικά, τα επόμενα εισιτήριά σου πρέπει να τα κλείσεις όλα με την Malaysian Airlines. Η πιθανότητα να συμβεί ακόμα ένα ατύχημα με την ίδια εταιρεία στο επόμενο διάστημα τείνει στο μηδέν! Επίσης, μετά από το κακό που τους βρήκε, οι τεχνικοί της εταιρείας θα πρέπει να βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό ψειρίζοντας κάθε αεροσκάφος μη τυχόν τριτώσει το κακό. Όμως οι καταναλωτές δεν λειτουργούν ορθολογιστικά», αναφέρει, μεταξύ άλλων.

Συνεχίζοντας το σκεπτικό του υποστηρίζει ότι επειδή «οι ταξιδιώτες είναι πιθανόν να αποφύγουν την Malaysian Airlines, οι επενδυτές που σκέφτονται περισσότερο ορθολογιστικά (λέμε τώρα…), «προσγείωσαν» τη μετοχή της εταιρείας χθες 11% χαμηλότερα». Πολύ φοβάμαι ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα υπάρξει κατάρριψη αεροπλάνου από σορτάκηδες…», καταλήγει.

Via

www.adieXodos.gr


...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Νεότερη Παλαιότερη