Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό

H διαχείριση των διαρκώς αυξανόμενων μεταναστευτικών ροών από τα θαλάσσια σύνορα της Ελλάδας, καθώς και οι δυσοίωνες προοπτικές για την αύξησή τους που δημιουργούνται από τις συγκρούσεις και την αστάθεια στη Μέση Ανατολή,…

ήταν στο επίκεντρο της συζήτησης που είχε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με την αναπληρώτρια γενική διευθύντρια του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ), πρέσβειρα Λόρα Τόμσον, σε συνάντηση που είχαν σήμερα.

Η κ. Τόμσον, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ενημερώθηκε από τον κ. Βαρβιτσιώτη για τη στρατηγική του υπουργείου, καθώς και τις διαδικασίες που ακολουθούνται για την υποδοχή των παράτυπων μεταναστών και εξέφρασε την ικανοποίησή της για την πρόοδο που έχει συντελεσθεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας.

Τέλος, συμφωνήθηκε να ξεκινήσουν άμεσα τεχνικές συναντήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών υποδοχής των μεταναστευτικών ροών, στη βάση των διεθνών προτύπων σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά και την ανάπτυξη ενημερωτικών δράσεων από τον Οργανισμό, προς στελέχη του Λιμενικού Σώματος, που υπηρετούν σε Λιμενικές Αρχές, όπου παρατηρείται εντονότερο το φαινόμενο των μεταναστευτικών πιέσεων.

Εξάλλου ο κ. Βαρβιτσιώτης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον επίτροπο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης Νιλς Μουίζνιεκς, του οποίου το σχόλιο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης είχε προκαλέσει σχετική επιστολή του υπουργού προς την πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου, Αν Μπρασέρ. Ο υπουργός ζήτησε από τον επίτροπο να ενημερώνεται από τις αρμόδιες ελληνικές αρχές πριν προβεί σε κρίσεις, καθώς ο στόχος για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι κοινός.

Via

www.adieXodos.gr


...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ