Η Τεχεράνη χαιρετίζει τη «νίκη» των Παλαιστινίων

Το Ιράν χαιρετίζει σήμερα τη "νίκη" των Παλαιστινίων που "γονάτισαν το σιωνιστικό καθεστώς", την επομένη της σύναψης εκεχειρίας που προβλέπει χαλάρωση του ισραηλινού αποκλεισμού στη Λωρίδα της Γάζας. Ο…

ηρωϊκός παλαιστινιακός λαός έγραψε ένα νέο έπος με τη νίκη της αντίστασης που γονάτισε το σιωνιστικό καθεστώς", αναφέρει το ιρανικό υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του. Αυτή η νίκη ετοιμάζει την τελική απελευθέρωση όλων των κατεχομένων εδαφών, κυρίως της Κοντς (Ιερουσαλήμ) από τα χέρια των κατακτητών σιωνιστών", προσθέτει η Τεχεράνη "συγχαίροντας τον παλαιστινιακό λαό και τους ηγέτες της αντίστασης", υπονοώντας τη Χαμάς και τον Ισλαμική Τζιχάντ.

Η Ισλαμική Δημοκρατία, η οποία δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη του κράτους του Ισραήλ, υποστηρίζει τα δύο αυτά παλαιστινιακά ισλαμιστικά κινήματα, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο. Το Ιράν ανακοίνωσε τη Δευτέρα την πρόθεσή του να "επιταχύνει τον εξοπλισμό" των Παλαιστινίων, σε αντίποινα για την αποστολή ισραηλινού μη επανδρωμένου κατασκοπευτικού αεροσκάφους που καταρρίφθηκε, σύμφωνα με την Τεχεράνη, στον εναέριο χώρο της.

Η εκεχειρία επιτεύχθηκε ύστερα από 50 ημέρες πολέμου, ο οποίος προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 2.140 ανθρώπων και τον τραυματισμό 11.000 μεταξύ των κατοίκων της Λωρίδας της Γάζας και 70 ανθρώπων στο Ισραήλ.

Η συμφωνία εκεχειρίας προβλέπει μερική χαλάρωση του αποκλεισμού της Γάζας, τον οποίο έχει επιβάλει από το 2006 το Ισραήλ προκαλώντας ασφυξία στην οικονομία του παλαιστινιακού θύλακα.

Via

www.adieXodos.gr


...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ