Ναύπλιο: Στον εισαγγελέα ο παιδοκτόνος και η σύζυγός του

Κλείνει σήμερα ο κύκλος των απολογιών για το φρικτό έγκλημα που συνέβη τον Δεκαπενταύγουστο στο Άστρος Κυνουρίας με θύτη τον 75χρονο πατέρα και θύμα τον 39χρονο γιο του.

Λίγο μετά τις 10 ο 75χρονος παιδοκτόνος, ο οποίος…

έχει αναλάβει την πλήρη ευθύνη για το έγκλημα, και η 69χρονη σύζυγός του πέρασαν την πόρτα του εισαγγελέα Ναυπλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες πρώτη θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για όσα συνέβησαν η μητέρα και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο πατέρας. Μετά την ολοκλήρωση των απολογιών αναμένεται να αποφασιστεί η ποινική τους μεταχείριση, αν δηλαδή θα κριθούν ή όχι προφυλακιστέοι.

Ο 75χρονος, σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει τις προηγούμενες ημέρες ο συνήγορός του, υποστηρίζει ότι έφτασε στο σημείο να πυροβολήσει τρεις φορές κατά του γιου του επειδή ο τελευταίος τον κακοποιούσε και του ζητούσε συνέχεια χρήματα. Μάλιστα, συμπληρώνει η υπεράσπιση του 75χρονου, είχε φτάσει στο σημείο το Πάσχα να βιντεοσκοπήσει τον ξυλοδαρμό του πατέρα του. Από την πλευρά της η μητέρα φέρεται να καθάρισε τον τόπο του εγκλήματος στην αυλή του σπιτιού της τραγικής οικογένειας στο Άστρος αν και ο συνήγορός της κάνει λόγο για ψευδή κατηγορία σε βάρος της.

Via

www.adieXodos.gr


...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Νεότερη Παλαιότερη