Γλειφιτζούρια με σκορπιούς, η νέα μόδα στην Θεσσαλονίκη

Έχετε βαρεθεί τα γλειφιτζούρια με γεύση φράουλα ή μπανάνα; Ήρθαν στην Ελλάδα τα γλειφιτζούρια με γεύση σκορπιού. Τα εν λόγω γλυκίσματα είναι αρκετά διαδεδομένα σε χώρες του εξωτερικού και τώρα πωλούνται και στην χώρα μας.

Δύο…

ξαδέρφια από τη Θεσσαλονίκη, που διατηρούν κάβα στην πόλη, πωλούν γλειφιτζούρια που μέσα τους κρύβουν… μυρμήγκια, γρύλους, σκουλήκια και σκορπιούς.

Οι δύο νέοι, σκέφτηκαν να πρωτοτυπήσουν και πέρα από τις κλασσικές γεύσεις εμπλούτισαν την γκάμα τους με τα συγκεκριμένα προϊόντα, τα οποία υποστηρίζουν πως είναι απολύτως ασφαλή και ελεγμένα για την υγεία των καταναλωτών.

Μπορεί για κάποιους η κατανάλωσή τους να αποτελεί μια αηδιαστική εμπειρία, ωστόσο στην Θεσσαλονίκη το προϊόν γνωρίζει μεγάλη επιτυχία.

Η τιμή τους ανέρχεται στα 4,5 ευρώ και δεν είναι λίγοι αυτοί που διαθέτουν το ποσό προκειμένου να προμηθευτούν το… περίεργο γλύκισμα.

Ο σκορπιός, βρίσκεται στο κέντρο τους γλειφιτζουριού και καταναλώνεται κανονικά αφού έχει αφαιρεθεί από αυτόν το κεντρί του, που περιέχει το δηλητήριο του.

Στην αγορά κυκλοφορούν ακόμη 25 περίεργες γεύσεις με τις οποίες αναμένεται να εμπλούτισαν την κάβα τους οι δύο Θεσσαλονικείς.

Via

www.adieXodos.gr


...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ