Την Τρίτη η ονομαστική ψηφοφορία για το δασικό νομοσχέδιο

Την ερχόμενη Τρίτη 5 Αυγούστου, στις 19:00, θα διεξαχθεί η ονομαστική ψηφοφορία επί του άρθρου 36 του δασικού νομοσχεδίου και της τροπολογίας που αφορά παρεμβάσεις σε δασικές εκτάσεις, μετά από πρόταση που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ….

Ειδικότερα, το άρθρο 36 αφορά τις τουριστικές εγκαταστάσεις, λατομεία και μεταλλεία που «εξαιρούνται από την απαγόρευση υπαγωγής στις περιπτώσεις αυθαιρέτων κτιρίων από τη διαδικασία αδειοδότησης δόμησης κτιριακών εγκαταστάσεων» καθώς και ρυθμίσεις για τους υποψήφιους Ενεργειακούς Επιθεωρητές Δόμησης και τη συγκρότηση του Εποπτικού Συμβουλίου.

Η τροπολογία προβλέπει, κατ» εξαίρεση, επιτρεπτές επεµβάσεις στα δάση, τις δασικές και τις δηµόσιες χορτολιβαδικές και βραχώδεις εκτάσεις, για λόγους δηµοσίου συµφέροντος.

Via

www.adieXodos.gr


...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ