Απόπειρες βιασμού από αλλοδαπούς σε Ρόδο και Χαλκίδα

Η νεαρή τουρίστρια έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια κι αυτό μάλλον έκανε τον επίδοξο βιαστή να… συνέλθει και να το βάλει στα πόδια! Όμως, άνδρες του αστυνομικού τμήματος που έκαναν περιπολία στην περιοχή άκουσαν…

τις κραυγές της 27χρονης και συνέλαβαν τον 21χρονο Ρώσο, ο οποίος ήταν εμφανώς μεθυσμένος!

Μετά πό λίγες ώρες στα κρατητήρια και αφού… ξεμέθυσε, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που του άσκησε δίωξη για απόπειρα βιασμού και διάρρηξη.

Στη Χαλκίδα, μια νεαρή γυναίκα τα έβγαλε πέρα μόνη της με τον επίδοξο βιαστή της, έναν 49χρονο Βούλγαρο ο οποίος την τράβηξε με τη βία σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο και αποπειράθηκε να ασελγήσει σε βάρος της.

Η 29χρονη αντιστάθηκε και κατάφερε να ξεφύγει από το δράστη και να καταφύγει στην Ασφάλεια. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον αλλοδαπό, τον προσήγαν στο τμήμα όπου αναγνωρίστηκε από το παρ» ολίγον θύμα του κι έτσι συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που του άσκησε δίωξη για απόπειρα βιασμού.

Via

www.adieXodos.gr


...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Νεότερη Παλαιότερη