Στην «αρένα» του Europa League

Με τριπλή εκπροσώπηση για τη χώρα μας ξεκινάει η επόμενη φάση των πλέι οφ του Europa League. Τη σημερινή ποδοσφαιρική βραδιά θα ανοίξει ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται την Μίντιλαντ (21:00, OTE Sport 1), λίγα λεπτά αργότερα θα ξεκινήσει…

ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τη Ζιμπρού στη Μολδαβία (21:05, OTE Sport 2), ενώ ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει την Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:15, Novasports 2 – HD2).

Παναθηναϊκός

Εκτός αποστολής για τον αγώνα με τη Μίντιλαντ άφησε τελικά ο Γιάννης Αναστασίου τόσο τον Γιώργο Κουτρουμπή όσο και τον Βίκτωρα Κλωναρίδη. Ο Κουτρουμπής συνέχισε τη θεραπεία λόγω των ενοχλήσεων στους προσαγωγούς ενώ ο Κλωναρίδης έμεινε σε ατομικό πρόγραμμα.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Αναστασίου συμπεριλαμβάνονται 20 παίκτες εκ των οποίων οι τρεις είναι τερματοφύλακες. Είναι η πρώτη αποστολή επίσημου αγώνα με Μπούι και Μπούρμπο εντός. Στη διάθεση του Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Σίλντενφελντ, Νάνο, Χουχούμης, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Δώνης, Ρισβάνης, Καρέλης, Πέτριτς, Μπεργκ, Μπούι και Ντίνας.

ΠΑΟΚ

Έξω φρενών ήταν ο Άγγελος Αναστασιάδης με μερικά κρούσματα απειθαρχίας που έδειξαν οι παίκτες του. Για τον λόγο αυτό άλλωστε άφησε εκτός αποστολής για τον αγώνα με τη Ζίμπρου στη Μολδαβία παίκτες όπως ο Τζαβέλλας και ο Βίτορ.

Από εκεί και πέρα προπονήθηκε κανονικά ο Στέφανος Αθανασιάδης και τέθηκε στη διάθεση του Αναστασιάδη για το σημερινό ματς.

Στην αποστολή είναι οι Γλύκος, Γιακουμής, Μάρτενς, Ρατς, Κάτσε, Αθανασιάδης, Κατσικάς, Κίτσιου, Κουλούρης, Παναγιωτούδης, Ποζατζίδης, Σαββίδης, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Μακ, Περέιρα, Σαλπιγγίδης, Τζιόλης και Μαντούρο. Αστέρας Τρίπολης

Αφοπλιστικός ήταν στην συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με την Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Στάικος Βεργέτης.

Ο Έλληνας προπονητής τόνισε πως προτιμάει την λευκή ισοπαλία από ένα 2-1 το οποίο θα δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Στάικος Βεργέτης τόνισε πως πρωταρχικός στόχος του Αστέρα είναι να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, ενώ εξήγησε και τις διαφορές που έχει το παιχνίδι με την Μακάμπι με εκείνο με την Μάιντς.

Περισσότερα στο pamesports.gr

Via

www.adieXodos.gr


...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Νεότερη Παλαιότερη