Στις 17:00 η αντιφασιστική συναυλία για τον Φύσσα – Κλείνει το μετρό στο Σύνταγμα

Με μουσική και στίχους από τα τραγούδια του Παύλου Φύσσα αλλά και με αντιφασιστικά συνθήματα και πολύχρωμα μπαλόνια στα χέρια, δεκάδες φίλοι του αδικοχαμένου νέου πραγματοποίησαν την Πέμπτη αντιφασιστική πορεία στη μνήμη…

του.

Οι συγκεντρωμένοι έδωσαν… ραντεβού στην οδό Παναγή Τσαλδάρη, εκεί όπου δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας από τον Γιώργο Ρουπακιά. Σωματεία, αντιρατσιστικές οργανώσεις, το ΠΑΜΕ, οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών και πολλοί άλλοι συγκεντρώθηκαν στο σημείο της δολοφονίας του άτυχου Φύσσα και κατευθύνθηκαν στον Κορυδαλλό όπου άφησαν χιλιάδες μπαλόνια να πετάξουν στον ουρανό, στέλνοντας ένα ισχυρό και συμβολικό αντιφασιστικό μήνυμα. Μάλιστα, λίγο πριν ξεκινήσει η πορεία διαδηλωτές μετονόμασαν συμβολικά την οδό Παναγή Τσαλδάρη σε οδό αντιφασίστα Παύλου Φύσσα, βάζοντας αυτοκόλλητα σε όλες τις πινακίδες κατά μήκος του δρόμου. Δυστυχώς η πορεία μνήμης για τον Φύσσα αμαυρώθηκε από επεισόδια ανάμεσα σε ομάδες αναρχικών και αστυνομικών.

Σήμερα, Παρασκευή, θα γίνει συναυλία των «Φίλων του Π. Φύσσα» στο Σύνταγμα στις 17:00 το απόγευμα. Εν τω μεταξύ, στις 4 το μεσημέρι θα κλείσει ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα, με εντολή της αστυνομίας, ως προληπτικό μέτρο για την αποφυγή ανεξέλεγκτων καταστάσεων εν όψει της συναυλίας που έχει προγραμματιστεί.

Στην αντιφασιστική συναυλία στη μνήμη του δολοφονημένου Φύσσα θα ενώσουν τις φωνές του περισσότεροι από 30 καλλιτέχνες από όλα τα μουσικά ρεύματα.

Η συναυλία, που έχουν οργανώσει οι φίλοι του Παύλου Φύσσα, θα μεταδοθεί ζωντανά σε πόλεις της Ελλάδας και στο εξωτερικό από το The Press Project.

Στη συναυλία συμμετέχουν μουσικοί που έχουν συνεργαστεί με τον αδικοχαμένο Παύλο και ανήκουν στην hip hop σκηνή,, καθώς επίσης -μεταξύ άλλων- οι: Δ.Πουλικάκος, Γ.Γιοκαρίνης, Σπ.Γραμμένος, Ν.Ζιώγαλας, Λαθρεπιβάτες, Γ.Χαρούλης, Κακό Συναπάντημα, Σπυριδούλα, Μπ.Στόκας, Υπόγεια Ρεύματα, magic de spell κ.α.

Via

www.adieXodos.gr


...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Νεότερη Παλαιότερη