Βούτσιτς: Το μήνυμα του πρέσβη των ΗΠΑ απευθυνόταν στη Ρωσία

Το μήνυμα του πρέσβη των ΗΠΑ στη Σερβία, Μάικλ Κίρμπι σε σχέση με την επίσκεψη του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν απεστάλη στη ρωσική πλευρά και όχι στη Σερβία, αφορά τις μεταξύ τους σχέσεις, τόνισε ο Σέρβος πρωθυπουργός,…

Αλεξάνταρ Βούτσιτς. Πρόκειται για τις μεταξύ τους σχέσεις, εγώ δεν εισέρχομαι σε αυτό" υπογράμμισε ο πρωθυπουργός της Σερβίας σε συνομιλία με δημοσιογράφους στην πόλη Σουμπότιτσα, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη.

Ο κ. Βούτσιτς είπε ότι ο Αμερικανός πρέσβης δεν ζήτησε επιβολή κυρώσεων και δεν ασκεί πίεση στη Σερβία και πρόσθεσε ότι ο κ. Κίρμπι είναι "καλός άνθρωπος και εξαίρετος πρέσβης".

Η κυβέρνηση της Σερβίας κάλεσε τον πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας να επισκεφτεί το Βελιγράδι στις 20 Οκτωβρίου, με αφορμή την 70η επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης από τους ναζί, που έγινε με τη βοήθεια του "Κόκκινου Στρατού", όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Ο πρέσβης των ΗΠΑ στη Σερβία, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Βέτσερνιε Νόβοστι του Βελιγραδίου εξέφρασε την απορία του για την πρόσκληση προς τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

Δεν κατανοώ γιατί κλήθηκε ο Πούτιν να επισκεφτεί το Βελιγράδι, αφού στην απελευθέρωση της πόλης συμμετείχε κυρίως το 3ο Σώμα του «Κόκκινου Στρατού», που είχε έδρα την Ουκρανία" σημείωσε.

Απαντώντας στην ερώτηση τι είδους μήνυμα ήθελε ο κ. Κίρμπι να αποστείλει, ο κ. Βούτσιτς τόνισε: "Δεν πρέπει να ανησυχείτε εσείς, υπάρχει κάποιος που πρέπει να σκέφτεται για τα μηνύματα αυτά. Μην ανησυχείτε, η Σερβία είναι σε καλό δρόμο. Όλα θα είναι εντάξει".

Ο Αμερικανός διπλωμάτης στη συνέντευξή του εκτίμησε ότι οι σχέσεις Σερβίας και ΗΠΑ είναι πολύ καλές, αλλά εξέφρασε απορία για την επίσκεψη του κ. Πούτιν.

Via

www.adieXodos.gr


...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ