Μητσοτάκης: Να πώς θα βγαίνουν οι νέες ταυτότητες

Με ένα «τιτίβισμα» στον λογαριασμό του στο Twitter, ο υπουργός Διοικητής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζει την ικανοποίησή του για την μείωση της γραφειοκρατίας που επιτυγχάνεται με το νέο τρόπο έκδοσης δελτίων…

ταυτότητας.

Με προσεκτικά,σταθερά βήματα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για μείωση της γραφειοκρατίας&διευκόλυνση της ζωής των πολιτών» έγραψε ο κ. Μητσοτάκης, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με ένα σαφές γράφημα, την αφίσα της καμπάνιας που προωθεί την κίνηση έχοντας τίτλο «Η ζωή μας,πιο εύκολη».

Στην αφίσα επεξηγείται αναλυτικά πως καταργούνται 11 διαδικασίες και 6 πιστοποιητικά που κατά περίπτωση ήταν απαραίτητα για την έκδοση ταυτότητας, ενώ τονίζεται πως πλέον η διαδικασία κρατά 10 μόλις λεπτά.

Υπολογίζεται ακόμα πως εξοικονομούνται 200.000 εργατοώρες δημοσίων υπαλλήλων, ενώ γίνεται αναφορά ακόμα και στην ενέργεια και τους πόρους που εξοικονομούνται από τη μείωση του χρόνου λειτουργίας των εκτυπωτών και των μετακινήσεων των πολιτών!

Via

www.adieXodos.gr


...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ