Νεαρός Αλβανός μετέφερε τέσσερα κιλά χασίς

Μέρα- μεσημέρι κυκλοφορούσε στην πόλη της Λευκάδας κουβαλώντας σχεδόν τέσσερα κιλά χασίς, ένας νεαρός αλλοδαπός που εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών κατά τη διάρκεια επιχείρησης και συνελήφθη.

Οι…

αστυνομικοί είχαν δεχθεί πληροφορίες για τον 20χρονο Αλβανό και τον είχαν θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση. Οταν εξακρίβωσαν ότι είχε μαζί του το παράνομο εμπόρευμά του, τον ακινητοποίησαν και του έβαλαν χειροπέδες. Στην κατοχή του βρέθηκαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους τριών κιλών και 784 γραμμαρίων και ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας, που του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών. Φορτωμένος» με χασίς οδηγούσε στην εθνική οδό Πατρών– Πύργου ένας 40χρονος Γερμανός, που σταμάτησε για έλεγχο σε μπλόκο αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε.. Στο αυτοκίνητο του βρέθηκε μια συσκευασία με 69,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης κι έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας. Στα χέρια αστυνομικών του Τ.Α.Ε. έπεσε ένας 55χρονος από το Ρέθυμνο στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν τρεις συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 26,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο 55χρονος παραδόθηκε στη Δίωξη Ναρκωτικών που διενεργεί προανάκριση και θα προσαχθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου για κατοχή ναρκωτικών.

Via

www.adieXodos.gr


...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Νεότερη Παλαιότερη