Καρατζαφέρης: Βλέπω τον ΣΥΡΙΖΑ σαν πολιτικό Έμπολα

Την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο «πολιτικός Έμπολα» εξέφρασε ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Γιώργος Καρατζαφέρης, τονίζοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αντιμετωπίζεται με τρόπο ερασιτεχνικό….

Εγώ βλέπω τον ΣΥΡΙΖΑ σαν πολιτικό Έμπολα. Αντιμετωπίζεται με έναν τρόπο, τουλάχιστον ερασιτεχνικό, δεν θέλω να χρησιμοποιήσω δριμύτερη έκφραση. Χρειάζεται πανστρατιά και αλλαγή πολιτικής. […] Δεν έχει γίνει προσέγγιση του θέματος, πολύ δε περισσότερο με πρόσωπα, προκειμένου να δημιουργηθεί η προϋπόθεση ενός νέου σκελετού πολιτικής. Με ΕΝΦΙΑ και διαφόρους συνοδούς φόρους δεν αντέχεται το πράγμα. Αν αντιληφθεί η κυβέρνηση το λάθος της πολιτικής της, τότε η λαϊκή δεξιά είναι εδώ, να τα διορθώσουμε», ανέφερε στον Real FM. ΣΥΡΙΖΑ ή αστική δημοκρατία. Περί αυτού πρόκειται. Τώρα, είμαι ο μόνος που είμαι εναντίων 100% του ΣΥΡΙΖΑ. Το ποτάμι παίζει ο Καμμένος το αφήνει ανοιχτό, το ΠΑΣΟΚ το ίδιο. Είμαι ο μόνος πολιτικός φορέας που λέει ένα μεγάλο “Χ” στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο κ. Καρατζαφέρης και συμπλήρωσε: «Όποιος θέλει ΣΥΡΙΖΑ, θέλει ΣΥΡΙΖΑ. Όποιος θέλει μια πανστρατιά αστικής πολιτικής, εγώ είμαι παρών».

Στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ απάντησε: «Δεν επιστρέφω με τίποτα, αυτό είναι ξεκάθαρο. Μιλάω για συνεργασίες επάνω στο πλαίσιο αλλαγής πολιτικής. Κύριοι, θέλετε να υπάρξει μια συνεργασία; Σε άλλη πολιτική, δηλαδή. Μιλάω για αλλαγή πολιτικής να λέμε και κανένα “όχι”. Ποια είναι η πρόταση που κάνω εγώ στον κύριο Σαμαρά; Κύριε Σαμαρά, αν επιστρέψεις την ύφανση και την εκτέλεση της όποιας πολιτικής στην Αθήνα, εγώ έρχομαι να βοηθήσω».

Αν συνεχίσει η πολιτική μας να υφαίνεται και να εκτελείται από το Βερολίνο, το Λουξεμβούργο, το Παρίσι, και τις υπόλοιπες πρωτεύουσες ως περιοδεύων θίασος, κάθομαι στη θέση σου και λέω ότι δεν έχω καμία θέση μαζί σου. Το μόνο που ζητάω: Εμείς αποφασίζουμε ως Έλληνες, από εκεί και πέρα αν θέλουν, εγώ είμαι εδώ», σημείωσε.

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ