ΣΟΚ: Μεθυσμένοι γονείς πέταξαν το παιδί τους στις γραμμές του τρένου και…!!!

Το video που δείχνει τη στιγμή που το καρότσι με το 2 ετών βρέφος να πέφτει στις ράγες σιδηροδρομικού σταθμού στην Αυστραλία κόβει την ανάσα. Όπως αποδεικνύεται, τη στιγμή εκείνη οι γονείς του… ήταν μεθυσμένοι…

Σε στιγμιότυπα από το video που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας του σταθμού στην Αυστραλία φαίνεται το καρότσι, στο οποίο ήταν δεμένο με ζώνη ασφαλείας το μωρό, να ξεφεύγει από τον έλεγχο της μητέρας και να πέφτει στις ράγες του τρένου.

Αμέσως φαίνεται η γυναίκα να κατεβαίνει στις ράγες και περαστικοί να σπεύδουν να τη βοηθήσουν. Ένας από τους περαστικούς δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό 7 News πως η γυναίκα ήταν σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Herald Sun, όταν οι αστυνομικές αρχές ανέκριναν τους γονείς διαπίστωσαν ότι αμφότεροι βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Το βρέφος υπέστη ελαφρά τραύματα στο πρόσωπο, σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας.

Via

www.adieXodos.gr


...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Νεότερη Παλαιότερη