Lady Gaga: Φτάνει στην Ελλάδα η απόλυτη ντίβα της ποπ

Από πολύ νωρίς το απόγευμα θαυμαστές της μικροσκοπικής ντίβας της διεθνούς μουσικής σκηνής Lady Gaga άρχισαν να συγκεντρώνονται έξω από το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στο οποίο θα παραμείνει η τραγουδίστρια.

Τα…

μικρά «τερατάκια», όπως η ιδία συνηθίζει να αποκαλεί τους ανά τον κόσμο θαυμαστές της, περιμένουν υπομονετικά με τις φωτογραφικές τους μηχανές και τα κινητά τους τηλέφωνα στα χέρια, προκειμένου να απαθανατίσουν την αγαπημένη τους τραγουδίστρια.

Την ίδια ώρα επικρατεί πανικός με τους ιθύνοντες του ξενοδοχείου, καθώς μέχρι την τελευταία στιγμή φροντίζουν και την παραμικρή λεπτομέρεια για την υποδοχή της «πριγκίπισσας» της ποπ.

Σημειώνεται ότι παρά το γεγονός ότι η άφιξη της Gaga ήταν προγραμματισμένη να γίνει ένα τέταρτο πριν τις 19:00, η τραγουδίστρια δεν ακόμη φτάσει ακόμη, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να πατήσει το πόδι της στην χώρα που λατρεύει τα επόμενα λεπτά.

Via

www.adieXodos.gr


...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ