Ηράκλειο: Βρήκαν χασισοφυτεία σε αγροτεμάχιο στη Φαιστό

Η επιχείρηση της Ασφαλείας Ηρακλείου, της Ο.Π.Κ.Ε. και του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς σε μια αγροτική περιοχή σε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Φαιστού, έφερε στο φως τη χασισοφυτεία που καλλιεργούσε μέσα στο αγροτεμάχιό του ένας 59χρονος…

ο οποίος συνελήφθη.

Οι αστυνομικοί ξερίζωσαν ένδεκα δενδρύλλια κάνναβης που το ύψος τους έφτανε ως τα 2,20 μέτρα, αλλά δεν βρήκαν την παραγωγή του χασίς που εκτιμούν ότι πρόλαβε να εξαφανίσει ένας 38χρονος συνεργός του χασισοκαλλιεργητή ο οποίος αναζητείται. Ο 59χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Εξάλλου, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης είχε στην κατοχή του ένας 60χρονος που συνελήφθη στην Κεφαλονιά από αστυνομικούς της Ασφαλείας Αργοστολίου κατά την διάρκεια δειγματοληπτικών ελέγχων, αλλά δεν ήταν η μόνη του παρανομία, καθώς βρέθηκε και αδασμολόγητος καπνός βάρους 276 γραμμαρίων. Ο 60χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη