Μήνυση ετοιμάζει ο Ντινόπουλος στην Εφημερίδα των Συντακτών

Στην κατάθεση μήνυσης και αγωγής κατά της «Εφημερίδας των Συντακτών» θα προχωρήσει άμεσα ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος.

Παράλληλα περιμένει να λάβει γνώση της απόφασης του χθεσινού (22-10-2014) διοικητικού…

συμβουλίου του ΕΔΟΕΑΠ ώστε να προχωρήσει στις δέουσες δικαστικές ενέργειες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΕΔΟΕΑΠ την πληροφορήθηκε από την «Εφημερίδα των Συντακτών» καθώς και από αναρτήσεις στο διαδίκτυο που την εμφανίζουν με διαφορετικό, κατά περίπτωση, περιεχόμενο.

Σε σημερινό της πρωτοσέλιδο με τίτλο «Κύριε Σαμαρά, ιδού ο υπουργός σας» η εφημερίδα λέει ότι ο κ. Ντινόπουλος χρωστάει γτα τα πρώτα πέντε χρόνια της «προαιρετικής» του ασφάλισης 17.138,86 ευρώ τα οποία και πρέπει να καταβάλλει άμεσα στον ΕΔΟΕΑΠ μαζί με τις σχετικές προσαυξήσεις που προβλέπει ο νόμος. Δηλαδή ο κ. Ντινόπουλος θα πρέπει να καταβάλλει συνολικά γύρω στα 30.000 ευρώ.

Την ίδια ώρα για το διάστημα μετά την πενταετία που σύμφωνα με την εφημερίδα ο κ. Ντινόπουλος δεν έχει το δικαίωμα να συνεχίζει την «προαιρετική» του αυτασφάλιση, οφείλει να επιστρέψει όλα τα χρήματα που αναλογούν στις ιατρικές, φαρμακευτικές και εργαστηριακές υπηρεσίες τις οποίες του παρείχε ο ΕΔΟΕΑΠ από 27/06/2013 έως και 22/10/2014.

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ