Άρπαξαν πανάκριβα κοσμήματα από εμπόρους

Βρήκαν τους δράστες της «χρυσής» κλοπής που έγινε την περασμένη Τρίτη στα Γιαννιτσά οι άνδρες της Ασφάλειας, όχι όμως και τα πανάκριβα κοσμήματα αξίας περίπου 100.000 ευρώ που έκαναν «φτερά» από το αυτοκίνητο δύο υπαλλήλων…

εταιρείας χονδρικής πώλησης κοσμημάτων και ρολογιών!

Οι δυο Έλληνες ηλικίας 38 και 34 χρόνων είχαν καταφέρει να αρπάξουν μία βαλίτσα με 326 χρυσά και διαμαντένια κοσμήματα, δύο τσάντες με 72 ρολόγια και 16 στυλό, καθώς και άλλες δύο τσάντες με προσωπικά αντικείμενα των δύο υπαλλήλων μέσα από το Ι.Χ. που χρησιμοποιούσαν. Όμως, η αξιοποίηση του υλικού που είχαν καταγράψει κάμερες ασφαλείας καταστημάτων στο σημείο όπου ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο, οδήγησε στην εξιχνίαση της κλοπής.

Στα σπίτια των δραστών έγινε έρευνα, αλλά τα πολύτιμα κλεμμένα κοσμήματα δεν βρέθηκαν και οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση. Βρήκαν, όμως, στο σπίτι του 38χρονου μία κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε παράνομα και της οποίας ο σειριακός αριθμός είχε αποξεστεί, καθώς και μία φυσιγγιοθήκη με 14 φυσίγγια. Οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για διακεκριμένη κλοπή και παράνομη οπλοκατοχή κατά περίπτωση, υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη