Ατάκες που ακούω γύρω μου

Είμαι εσύ, έρχομαι απ' το μέλλον...

ΈΚΤΑΚΤΟ:

Ανατράπηκε φορτηγό γεμάτο περούκες !!

Ο οδηγός έγινε μαλλιά κουβάρια και η αστυνομία χτενίζει την περιοχή....!! Είναι αλήθεια ότι το σήμερα είναι το αύριο του χθες? Κοίτα αν μιλάς για το χθες του σήμερα, δεν ξέρω.

Αλλά το αύριο είναι το αύριο του σήμερα, σε αντίθεση με το σήμερα του αύριο του χθες που διαφέρουν 24 ώρες. Οι Έλληνες θα ξεσηκωθούν όταν ο βασικός δεν θα φτάνει για να πληρώσουμε την σύνδεση στο ιντερνετ…….θυμηθείτε με!!!!! Μπαίνουν οι Ζουλού σ' ένα αεροπλάνο.

Πετάει το αεροπλάνο.

Πέφτει το αεροπλάνο.

Τους πιάνουν αιχμάλωτους ένας Ιταλός, ένας Γερμανός και ένας Έλληνας... Μερικές φορές όταν βαριέμαι , παίρνω τηλέφωνο σε πιτσαρίες και παραγγέλνω μια μαργαρίτα , μια τουλίπα και ένα τριαντάφυλλο. Ίσα μωρή μπάμιααααααααα! Άσε ρε μπρόοοοοοοκολο! Καλλιεργημένος κόσμος...) Δυο σουβλάκια Στο χέρι?? Όχι τύλιξε τα για δώρο!!! Βλέπω κάθε μέρα τον κόσμο που μιλάει στο τηλέφωνο στο μετρό να μιλάνε πάντα μ' αυτόν τον Μακούς...

Μα...πόσους ξέρει ρε ο τύπος? Όταν βαριέμαι πάω έξω από ένα δημοτικό, πιάνω ένα αγοράκι από τον ώμο και του λέω: Είμαι εσύ, έρχομαι απ' το μέλλον... Είδα έναν πολύ φουσκωτό τύπο και πήγα και τον τσίμπησα με καρφίτσα.

Δεν ξεφούσκωσε.!

Είμαι στο δρόμο για το ΚΑΤ... Καπέλο και αντηλιακό να πάρεις!!! Άρχισες πάλι ρε μάνα? Θες να επιστρέψουμε στη ζακέτα καλοκαιριάτικα? Με ρώτησε ένα επτάχρονο 'τι είναι φόρος'.

Του εξήγησα τρώγοντας το 30% του παγωτού του.

Πρέπει να κατάλαβε αν κρίνω από το πόσο κλαίει. Πετάω για Αγγλία , ο ένας .

Πετάω για Γερμανία , ο άλλος.

Πετάω τα σκουπίδια εγώ ... Όσο ζω ελπίζω.

Όσο ζω μαθαίνω.

Όσο είμαι ξύπνιος πεινάω ... Από τι πάσχω γιατρέ μου ? Άσθμα ηρωικό και πένθιμο Κύριε υπουργέ , βγείτε από τη γραμμή επιτέλους ... 100 εκεί ? Μάλιστα . Εγώ εδώ , μόνος κι' έρημος ... Κάνω δίαιτα . Πόσες θερμίδες είσαι ? Γιατί ? Γιατί σε τρώω στην μάπα ... Πω πω ένα μωροοό . Πάω να της την πέσω. Ρε συ λίγο μεγάλη δεν είναι ? Μίλφανταστείς ... Από δουλειές του ποδαριού κάνω πεντικιούρ ... Έλα παραδεχτείτε ότι τα μολύβια Crayola , τα λέγατε και σεις καριόλα όταν ήσασταν μικρά ...

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ