Έγινε γιαγιά η Γιάννα Αγγελοπούλου

Μεγάλη χαρά στην οικογένεια Αγγελοπούλου! Σήμερα τα ξημερώματα, στις 5 το πρωί, η μοναχοκόρη της Γιάννας Αγγελοπούλου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Είναι το πρώτο παιδί που η Καρολίνα αποκτά με το σύζυγό…

της, Βασίλη Αμβροσίου, καθώς και το πρώτο εγγόνι της Γιάννας Αγγελοπούλου, η οποία τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν προσηλωμένη στο πλευρό της κόρης της.

Η γέννηση έγινε στο Λονδίνο, όπου και ζει τα τελευταία χρόνια το νεαρό ζευγάρι

που επισφράγισε την ευτυχία του γάμου του. Όπως είναι φυσικό, το όνομα της μικρής θα είναι Γιάννα, και η… γιαγιά του πλέει σε πελάγη ευτυχίας και υπερηφάνειας!

Αμέσως μετά τη γέννηση της Γιάννας Junior, η Καρολίνα οδηγήθηκε στο δωμάτιό της και κατά τη διάρκεια της ημέρας, η οικογένεια Αγγελοπούλου και Αμβροσίου, αλλά και αγαπημένοι τους φίλοι, δίνουν το «παρών» και τις ευχές τους στην τόσο σημαντική στιγμή του ζευγαριού.

Ροζ μπαλόνια, λουλούδια και

αρκουδάκια έχουν κατακλύσει τον όροφο που βρίσκεται η σουίτα των ευτυχισμένων γονιών και η διάθεση όλων είναι ενθουσιώδης.

Η ατμόσφαιρα στο σπίτι του Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου στο Λονδίνο εκτός από χριστουγεννιάτικη, είναι και παιδική! Η ευτυχισμένη γιαγιά έχει φροντίσει να κάνει όλες τις ετοιμασίες για να υποδεχθεί την εγγονή της και τα πάντα είναι φτιαγμένα στην εντέλεια, έτσι ώστε να μην λείψει τίποτα στην Καρολίνα και τη μικρή Γιάννα.

Το «love story» της Καρολίνας και του Βασίλη που θα ζήλευαν και οι σεναριογράφοι του Χόλιγουντ

Ο Βασίλης και η Καρολίνα είναι ένα ζευγάρι που διατηρεί πολύ χαμηλό και σεμνό προφίλ όλα τα χρόνια που είναι μαζί. Μετράνε δέκα χρόνια σχέσης και ένα χρόνο γάμου.

Ο Βασίλης Αμβροσίου είναι επιτυχημένος χρηματιστής και ασχολείται επίσης με «real estate» στην αγγλική πρωτεύουσα, πολύ πετυχημένος, αλλά και χαμηλών τόνων.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει επιλέξει να μένει στο Λονδίνο, όπου και παντρεύτηκε το Σεπτέμβριο του 2013 στον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας, όπου γίνονται και όλοι οι ορθόδοξοι γάμοι των Ελλήνων.

Ακόμα και ο γάμος τους, όμως, δεν μαθεύτηκε μέχρι και την τελευταία στιγμή, μιας και τα παιδιά θέλανε να αποφύγουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Κουμπάροι ήταν τα αδέλφια του ζευγαριού, οι Παναγιώτης και Δημήτρης Αγγελόπουλος και ο Νίκος Αμβροσίου, ενώ η γιαγιά της Καρολίνας, κυρία Μαρίκα Δασκαλάκη, έδωσε την ευχή της στα παιδιά, που δεν ήταν άλλη από το να της χαρίσουν σύντομα ένα δισέγγονο, ευχή που σήμερα έγινε και πραγματικότητα!

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη