«Καβγάς» για τα γραφεία της Βουλής

Ένταση επικρατεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο κεντρικό κτήριο της Βουλής, με πρώην πρωθυπουργούς και πρώην προέδρους να ψάχνουν γραφείο…

Μεγάλη μάχη γίνεται για τον Γιώργο Παπανδρέου. Οι πρώτοι που βολεύτηκαν…

αμέσως είναι ο Αντώνης Σαμαράς και ο Αλέξης Τσίπρας με την ανταλλαγή. Από εκεί και πέρα άρχισε η μάχη.

Ο Φίλιππος Πετσάλνικος ανέλαβε να βρει γραφείο για τον Γιώργο Παπανδρέου και εκεί ξεκίνησαν οι καβγάδες. Χθες το πρωί φέρεται να υπήρξε καβγάς του κ. Πετσάλνικου με τον γενικό γραμματέα της Βουλής, Θανάση Παπαϊωάννου. Ο κ. Πετσάλνικος ζήτησε εξηγήσεις γιατί δεν πήρε ο κ. Παπανδρέου το γραφείο που ήθελε.Ο κ. Παπαϊωάννου απάντησε ότι προτεραιότητα έχουν οι νυν πρόεδροι κοινοβουλευτικών ομάδων προκαλώντας έκρηξη!

Το γραφείο που θέλει και από ότι φαίνεται πήρε ο Γιώργος Παπανδρέου – αν και δεν είναι πλέον στη Βουλή -

είναι το προνομιακό γραφείο που διαθέτει τα τελευταία χρόνια ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης. Είναι το πρώτο γραφείο που συναντά κανείς καθώς μπαίνει από την είσοδο του Κοινοβουλίου, όπου συνήθως τοποθετούνται οι κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων.

Είναι προνομιακό, καθώς είναι στο ισόγειο, σε απόσταση αναπνοής από την είσοδο στην Ολομέλεια και δίπλα από την αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών. Διαθέτει τρεις ξεχωριστούς χώρους και ιδιωτικό WC.

Ο Απόστολος Κακλαμάνης, αν και δεν είναι στη Βουλή, φέρεται να αρνήθηκε να το εγκαταλείψει αλλά τελικά έθεσε μόνο έναν όρο για να μετακομίσει! Να εγκατασταθεί εκεί ο Γιώργος Παπανδρέου…

Το συγκεκριμένο γραφείο ήθελε και ο Ευ. Βενιζέλος, αλλά τελικά φαίνεται θα καταλήξει στον κ. Παπανδρέου.

Επίσης, «εμπλοκή» παρουσιάστηκε και με το γραφείο του κ. Βύρωνα Πολύδωρα. Ο κ. Πολύδωρας θα μεταφερθεί τελικά σε κτήριο επι της οδού Σέκερη, όπως και εξωκοινοβουλευτικοί πρώην πρόεδροι της Βουλής.

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ