Γραφεία με ιδιαίτερη σχεδίαση

Ξεφεύγοντας κατά πολύ από τους παραδοσιακούς χώρους εργασίας, τα γραφεία που θα δείτε στη συνέχεια κερδίζουν στα σημεία τόσο από άποψη σχεδιασμού και design όσο και από την επιθυμία των υπαλλήλων να θέλουν να μείνουν περισσότερο χρόνο στη δουλειά τους. Γραφεία που είναι γεμάτα χρώματα, που διαθέτουν ασυνήθιστα έπιπλα και που σε ορισμένες περιπτώσεις δεν θυμίζουν σε τίποτα κλασικούς, συμβατικούς, μονότονους χώρους εργασίας…

1. Γραφείο χωρίς καρέκλες Στο γραφείο αυτό δεν υπάρχουν καρέκλες! Ο χώρος είναι γεμάτος με μονολιθικές δομές στις οποίες κάποιος μπορείς να σταθεί ή να ξαπλώσει. «Μην κάθεστε!» είναι η φιλοσοφία της εταιρείας που επιθυμεί από τον υπάλληλο να βρει το δικό του τρόπο να ξαποστάσει!

2. Γραφείο με… κύματα! Στο γραφείο αυτό όλες οι επιφάνειες εργασίας αποτελούν μία δομή, η οποία παρέχει θέσεις για 125 υπαλλήλους!

3. Γραφεία σε… κοντέινερ! Μια τεράστια αποθήκη στο Λος Άντζελες μεταμορφώθηκε σε χώρους εργασίας που δημιουργήθηκαν μέσα σε κοντέινερ.

4. Γραφεία… φάντασμα! Μόλις τελειώνει το ωράριο εργασίας, τα γραφεία… εξαφανίζονται. Στην ουσία ανυψώνονται και αφήνους τους υπαλλήλους να χαλαρώσουν κουβεντιάζοντας μεταξύ τους.

5. Γραφεία… μπαρ Με μπάρα και καναπέδες με μαξιλάρια αυτό το γραφείο στο Δουβλίνι συνδυάζει εργασία και… χαρά!

6. Γραφείο… φωλιά! Σε αυτό το γραφείο στη Βομβάη οι υπάλληλοι συνεδριάζουν μέσα σε μια… φωλιά φτιαγμένη από ξύλο.

7. Γραφείο… γήπεδο! Οι διάδρομοι και ο χώρος συνεδριάσεων είναι καλυμμένος με χλοοτάπητα θυμίζοντας γήπεδο ποδοσφαίρου!

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη