ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΣΤΥΓΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Με απόλυτο κυνισμό, ψυχραιμία και χωρίς να δείχνει ίχνος μεταμέλειας ο 27χρονος δολοφόνος του ίδιου του παιδιού του, περιέγραψε χθες στον ανακριτή πώς έφτασε στο έγκλημα που προκαλεί παγκόσμιο σοκ και...

θεωρείται το χειρότερο που έγινε ποτέ τα τελευταία 100 χρόνια στην Ελλάδα.

Ο δολοφόνος φαίνεται να έχει απόλυτη συναίσθηση των λεγόμενών του και των πράξεών του καθώς αρνείται τη δολοφονία και περιγράφει μόνο τις φρικιαστικές πράξεις του προκειμένου να εξαφανίσει το πτώμα της μικρής Αννυ. Δείχνει να γνωρίζει ότι άλλο είναι η κατηγορία της περιύβρισης νεκρού κι άλλο η ανθρωποκτονία, γι' αυτό και μέχρι χθες, προτού μεταφερθεί στις φυλακές Κέρκυρας, αρνούταν ότι την σκότωσε. Αφού τα πέταξα όλα μέχρι το βράδυ της Κυριακής μαζί με τις κουβέρτες, τα χαλιά και ό,τι άλλο είχε λερωθεί με αίμα, καθάρισα το σπίτι όσο καλύτερα μπορούσα. Καθάρισα και τα σιφώνια εξωτερικά γιατί είχε κι εκεί αίμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ενώ περιέγραφε το φρικτό έγκλημα ζητούσε φραπέ, ψωμία και ναρκωτικά!

Ωστόσο, για το πώς το άτυχο κοριτσάκι έφτασε στον θάνατο, η περιγραφή του δράστη είναι θολή: «Δύο τρεις ημέρες πριν από τη Μεγάλη Παρασκευή το παιδάκι μου, ενώ κοιμόταν, άρχισε να ανασαίνει βαριά και να φαίνεται ότι κάτι έχει. Ξύπνησα την επόμενη μέρα και είδα ότι το παιδί είχε μπλε χέρια και αμέσως κατάλαβα ότι κάτι κακό είχε συμβεί. Την ξύπνησα, αλλά το κορμάκι της ήταν σαν πέτρα. Λυπήθηκα πολύ και την άφησα στον καναπέ μέχρι το βράδυ γιατί δεν ήξερα τι να κάνω».

Ψεύτης

Στη συνέχεια ο πατέρας της Άννυς περιγράφει πως κάλεσε στο σπίτι που έγινε ο τάφος της 4χρόνης το φίλο του Νικολάι για να τον φιλοξενήσει (ο οποίος μάλιστα έχει καταθέσει στις αρχές πως τον εντυπωσίασε που η τουαλέτα ήταν τόσο καθαρή!). Περιγράφει πως τα είπε όλα στον επιστήθιο φίλο του: «Επειδή εγω ήθελα πολύ να μιλήσω σε κάποιον, αποφάσισα να του πω τι έγινε. Επειδή με έβλεπε διστακτικό μου είπε 'πάμε να γίνουμε' και 'μετά να μιλήσουμε'. Μόλις αγοράσαμε πρέζα ξεκίνησα να του λέω τα πάντα». Παρά τα όσα αποτρόπαια έκανε υποστηρίζει πως αγαπούσε το παιδί του: «Θέλω να σας πω ότι το κοριτσάκι μου το αγαπούσα παρά πολύ, ακόμα κι όταν τσακωθήκαμε με τη Δήμητρα. Ποτέ δεν την χτύπησα ούτε της φώναξα... Θέλω να με βοηθήσετε γιατί ποτέ δεν ήθελα να κάνω κακό στην κόρη μου. Ό,τι έκανα το έκανα για να μη χάσω εκτός από το παιδί μου και τη γυναίκα μου». Οσο για τη μητέρα του κοριτσιού φαίνεται να μην έχει καμιά ανάμειξη στη δολοφονία και τις φρικιαστικές πράξεις, αλλά έχει εγκληματικές ευθύνες σε ό,τι αφορά την εγκατάλειψή του και την προσπάθεια στη συνέχεια να καλύψει τον 27χρονο. Εν τω μεταξύ, σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Τάξης, Γ. Πανούση, ο οποίος είπε: «Κοιτάξτε, όταν σκοτώσεις τη μάνα σου ή το παιδί σου... και όλα αυτά, με βιασμούς ή τέτοιου είδους δολοφονίες... Υπάρχει ένας κώδικας τιμής μέσα στις φυλακές, εντός ή εκτός εισαγωγικών. Άρα γι' αυτό σας είπα ότι εγώ νομίζω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις πολύ γρήγορα θα έχουμε τον θάνατο και του δράστη». Λίγο αργότερα ο υπουργός έκανε λόγο για επιστημονική άποψη και όχι για προτροπή σε κάποια ενέργεια εναντίον του δολοφόνου.

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ