ΦΩΦΗ ΣΕ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ : ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΩ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Επιστολή στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο έστειλε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά με την οποία ανακοινώνει ότι θα παραστεί στο αυριανό Συμβούλιο των Πολιτικών...

Αρχηγών παρά τις επιφυλάξεις και τις ιδιαίτερες σκέψεις της.

Όπως εξηγεί η κ. Γεννηματά στην επιστολή της, συμφωνεί μεν να συζητηθεί με τις εσωτερικές και διεθνείς του διαστάσεις το προσφυγικό πρόβλημα, ωστόσο ανακοινώνει πως δεν θα δεχτεί καμία συζήτηση για το ασφαλιστικό επειδή αυτό είναι πρωτίστως ζήτημα άσκησης κυβερνητικής πολιτικής. Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επισημαίνει μάλιστα ότι το ζήτημα αυτό αφορά πρωτίστως την κοινοβουλευτική διαδικασία όπου θα μπορούσε να συζητηθεί.

Όσον αφορά το ζήτημα της συνταγματικής αναθεώρησης η κ. Γεννηματά αναφέρει ότι όλα τα κόμματα έχουν τοποθετηθεί υπέρ της αναθεώρησης του συντάγματος και έχουν διατυπώσει τις προτάσεις τους. Επίσης σημειώνει προς τον κ. Παυλόπουλο ότι το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών υπό την προεδρία του Προέδρου είναι ένας θεσμός με ιδιαίτερη μέχρι τώρα συμβολή που θα πρέπει να διαφυλαχθεί.

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη