Τι έχει βαρεθεί ν’ ακούει κάθε γυναίκα/μόνη/ψάχνει

ατάκες – φωτιά σχετικά με την εργένικη φάση σου

Έχεις την μοναξιά σου, έχεις και τους γύρω σου που σου πετάνε ατάκες – φωτιά σχετικά με την εργένικη φάση σου. Τα χειρότερα που έχεις να ακούσεις είναι τα εξής: 1. Η ρομαντική φίλη της εργένισσας: ”Ο μεγάλος έρωτας είναι εκεί έξω”

Αν δεν μπορείς να δώσεις σαφής οδηγίες στην μόνη φίλη σου για το που ακριβώς εκεί έξω είναι ο ένας και μοναδικός, άσε τις νουθεσίες. 2. Η φίλη που είχε καιρό να σε δει: ”Και πως και είσαι ακόμα ελεύθερη”

Νομίζεις δηλαδή, ότι αν είχε η ελεύθερη φίλη σου απάντηση στο ερώτημα τούτο, θα ήταν ακόμα λέφτερη; 3. Η μαμά της ελεύθερης: ”Εγώ πότε θα γίνω γιαγιά; Κάνε εσύ ένα παιδί και θα στο μεγαλώσω εγώ”.

Κάθε μάνα μπορεί να γίνει πιεστική στην ελεύθερη κόρη της και οι πιο πάνω είναι μερικές από τις συνηθέστερες ατάκες που θα ξεστομίσει. 4. Ο κολλητός της ελεύθερης: ”Μήπως να έπαιρνες ένα ζωάκι για παρέα”.

Κι αμέσως στο ελεύθερο κορίτσι έρχεται η εικόνα της γεροντοκόρης με τις γάτες, τέζα στο σπίτι της! 5. Η κακιασμένη γνωστή: ” Μήπως το ψάχνεις πολύ το θέμα”;

Με λίγα λόγια, η κακιασμένη σου λέει στα μούτρα σου ότι πρέπει να συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο από αυτό που επιθυμείς! Άσε μας κουκλίτσα μου! 6. Η ψυχολόγος- κολλητή: ”Πρέπει πρώτα να αγαπήσεις τον εαυτό σου για να κάνεις κάποιον άλλο να σε αγαπήσει”.

Κι εσύ, το μόνο που ακούς είναι πως όχι μόνο δεν μπορείς να πείσεις κάποιον να σε θελήσει αλλά ταυτόχρονα δεν σε αγαπάει ούτε ο ίδιος σου ο εαυτός. 7. Η δεσμευμένη κολλητή: ”Αχ πόσο θα ήθελα να ήμουν κι εγώ μόνη”!

Αν ήθελες κουκλίτσα μου, θα ήσουν μόνη. Αλλά κάτσε να σε βάλω στο παιχνιδάκι να αλλάξουμε θέσεις, να δούμε τι θα πεις τότε. 8. Η ουτοπική συμβουλή: ”Η σχέση θα έρθει, όταν θα σταματήσεις να την ψάχνεις”.

Πολύ παραμυθένιο το σενάριο και πώς να το πιστέψεις! 9. Έχεις δοκιμάσει τις online γνωριμίες;

Εδώ δεν τα καταφέρνεις στις απλές, έμπλεξες και με τα social media και άντρα δεν βρήκες. 10. Η φίλη του πρώην: ”Ο πρώην σου παντρεύτηκε, το ξέρεις;”

Και ναι, φίλη του πρώην, θέλεις να δέσω θηλιά να κρεμαστώ!

filenades

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ