Γεννήθηκε δίχως πέος και για ένα χρόνο το έκρυβε από την κοπέλα του

Γεννήθηκε με μία σοβαρή ανωμαλία του ουροποιητικού συστήματος με αποτέλεσμα η ουροδόχος κύστη του να βρίσκεται έξω από το σώμα του.

Την ίδια ώρα, είχε κανονικούς όρχεις αλλά δεν είχε πέος! Ο λόγος για τον 39χρονο Άντριου Γουόρντλ από το Μάντσεστερ της Βρετανίας που εξομολογήθηκε την ιδιαιτερότητά του δημόσια μέσω του δικτύου TLC. Καθώς μεγάλωνε, οι γιατροί κατάφεραν να διορθώσουν μέρος του προβλήματος, τοποθετώντας την κύστη στη σωστή της θέση, ωστόσο δεν κατάφεραν να του χαρίσουν τον ανδρισμό του. Ωστόσο αποκάλυψε πως όταν γνώρισε την κοπέλα του, Fedra Fabian και επί ένα χρόνο, αν και διατηρούσαν σχέση, της έκρυψε το πρόβλημά του. Τελικά μετά από έναν περίπου χρόνο κατά τον οποίο διατηρούσαν επικοινωνία μέσω Skype, καθώς δούλευαν σε διαφορετικές χώρες, ο Άντριου της αποκάλυψε την αλήθεια. Και εκείνη έδειξε κατανόηση, σύμφωνα με τη Mirror!

Πάντως ο Βρετανός υποστηρίζει ότι βρήκε το κουράγιο να αναπτύξει τις ικανότητές του στο φλερτ και οι γυναίκες άρχισαν να ανταποκρίνονται με ενθουσιασμό. Έχω βγει με περίπου 100 γυναίκες. Σε κάποιες είπα την αλήθεια. Μερικές έμειναν μαζί μου για μεγάλο διάστημα και το έκαναν με ευχαρίστηση, καθώς ένιωθαν ότι το κινητρό μου για να είμαι μαζί τους, δεν ήταν το σεξ», λέει χωρίς δισταγμό ο Άντριου.

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη