Ξέρετε που κρύβονται τα μικρόβια στο σπίτι σας; Δεν σας πάει το μυαλό

Προσέχετε πολύ την καθαριότητα στο σπίτι σας; Είστε σίγουροι πώς δεν σας ξεφεύγουν κάποια σημεία που μπορεί να κρυβουν μικρόβια; Δείτε που κρύβονται και κρατήστε τον χώρο σας καθαρό... Στο ΑλατοπίπεροΈρευνα του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια έδειξε πώς από τις 10 επιφάνειες που ακουμπάμε όλοι αλλά δεν καθαρίζουμε 1 από

αυτές είναι εκείνη του αλατοπίπερου.

Το σιφόνι του νεροχύτηΕνώ μπορεί να πιστεύεται ότι είναι καθαρό λόγο του νερού που πέφτει στην πραγματικότητα αυτή η υγρασία δημιουργεί μύκητες.

Το πλυντήριο πιάτωνΤο νούμερο ένα κοινό μέρος που μπορεί να βρείτε μούχλα και μύκητες. Τσεκάρετε τα λάστιχα της πόρτας και καθαρίστε συχνά με πανί με διάλυμα σόδας.

Το ψυγείοΤα ράφια και τα λάστιχα της πόρτας κρύβουν συχνά μύκητες από τα τρόφιμα και την υγρασία.

Τα χαλιάΑν νομίζετε πως η ηλεκτρική σκούπα είναι αρκετή για να καθαρίσει την σκόνη και να απολυμάνει τα χαλιά σας κάνετε λάθος. Η σκόνη παγιδεύεται στο βάθος των χαλιών για αυτό δοκιμάστε να τα καθαρίσετε με μία βούρτσα και χλιαρό νερό με ξύδι.

Το πλυντήριο ρούχωνΤα μικρόβια και η μούχλα αγαπούν το πλυντήριο σας. Για αυτό φροντίστε να μην μένουν τα ρούχα για ώρα μετά την πλύση και αφήνετε την πόρτα ανοιχτή.Κάθε μήνα κάντε μία πλύση χωρίς ρούχα με ξύδι στην θέση του απορρυπαντικού

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη