Έχει η σοκολάτα σας μια γκρι επίστρωση; Μην την πετάξετε!

Σε όλους μας έχει συμβεί να ανοίξουμε μία συσκευασία σοκολάτας και να δούμε στην επιφάνειά της μια ελαφριά γκρι – άσπρη επίστρωση... Αυτό οφείλεται γιατί είτε την αφήσαμε σε σημείο με υψηλές θερμοκρασίες, είτε η σοκολάτα ζεστάθηκε κι έλιωσε το βούτυρο κακάο που περιέχει. Κατόπιν η σοκολάτα ξανακρύωσε και το βούτυρο σταθεροποιήθηκε στην επιφάνεια. Μην ανησυχείτε όμως, γιατί αυτή η χρωματική αλλαγή δεν έχει επηρεάσει ούτε τη σύσταση ούτε τη γεύση της. Μπορείτε άφοβα να την καταναλώσετε και να την απολαύσετε.

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ