Ο οδηγός

ότι θέλουμε λέμε...

Ήταν ένας οδηγός που έτρεχε πολύ γρήγορα. Τον είδε ένας αστυνομικός και του έκανε νόημα να σταματήσει. Σταματάει ο οδηγός και ακολουθεί ο εξής διάλογος με τον αστυνομικό: Παρακαλώ το δίπλωμα σας." Δεν έχω δίπλωμα. Μου το είχε κρατήσει ο αστυνομικός που με είχε σταματήσει επειδή οδηγούσα μεθυσμένος." Μου δίνετε την άδεια από το ντουλαπάκι;" Δεν μπορώ να ανοίξω το ντουλαπάκι γιατί έχω το όπλο μου μέσα." Όπλο;" Ναι, αυτό που σκότωσα την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου." Τι κάνατε; Και που είναι το πτώμα;" Το έχω βάλει μέσα στο πορτ- μπαγκαζ του αυτοκινήτου."

Τα έχασε ο αστυνομικός και πήρε κατευθείαν τηλέφωνο το διοικητή του και του είπε ότι του είχε πει ο οδηγός. Μετά από δέκα λεπτά φτάνουν στην περιοχή ο διοικητής με ενισχύσεις για να συλλάβουν τον οδηγό και ακολουθεί ο εξής διάλογος μεταξύ του διοικητή και του οδηγού: Δώστε μου το δίπλωμα σας." Ορίστε."

Του το δίνει κανονικά ο οδηγός. Παραξενεύτηκε ο διοικητής. Μπορείτε να ανοίξετε το ντουλαπάκι;" Ανοίγει ο οδηγός το ντουλαπάκι. Τίποτα δεν ήταν μέσα." Μου δίνετε την άδεια σας;" Του τη δίνει ο οδηγός. Όλα είναι κανονικά." Ανοίγετε το πορτ- μπαγκάζ παρακαλώ;" Ανοίγει ο οδηγός το πορτ- μπαγκάζ, τίποτα μέσα."

Τα είχε χάσει ο διοικητής. Καλά, πριν μας είπε ο αστυνομικός ότι του είπατε ότι δεν έχετε άδεια και δίπλωμα, ότι έχετε ένα όπλο στο ντουλαπάκι και ένα πτώμα στο πορτ- μπαγκάζ." Μήπως σας είπε ο αστυνομικός ότι έτρεχα κι` όλας;"

Via

www.adieXodos.grShare/Bookmark
ERGASIA
Post A Comment - - ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΔΩ --->>>
  • - - Site - - Comment using
  • - - Facebook - - Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Lifestyle

[Lifestyle][twocolumns]

Υγεία Ομορφιά Διατροφή

[Υγεία Ομορφιά Διατροφή][bsummary]

More News

[Tv-News-Περίεργα-Αστεία-Video-fail-Photos-Jokes-Health][twocolumns]