Τα "4 Π" για να δούμε πως η ζωή μας είναι ....ανεκτίμητη!

να την ζούμε και να την απολαμβάνουμε κάθε στιγμή.

Ποιο είναι άραγε το πραγματικό νόημα της ζωής; O πραγματικός λόγος της ύπαρξής μας; Η ζωή είναι μικρή και καλά θα κάνουμε να την ζούμε και να την απολαμβάνουμε κάθε στιγμή. Να την δούμε όπως ακριβώς είναι...ανεκτίμητη. Υπάρχουν "4 Π" που θα μας βοηθήσουν να την ζήσουμε όπως μας αξίζει... 1.Π όπως Προοπτική. Είμαστε περαστικοί στον κόσμο αυτό. Καλά θα κάνουμε να το συνειδητοποιήσουμε και να το αποδεχθούμε. Έτσι θα καταλάβουμε πόσο αξίζει η ζωή μας και να πορευόμαστε με βάση αυτό. 2.Π όπως Προτεραιότητες.

Τι αξίζει το χρόνο μας. Που και πως θα πρέπει να επενδύσουμε τον πολύτιμο χρόνο, την ενέργεια και την προσοχή μας. 3.Π για Προετοιμασία. Το μέλλον είναι άγνωστο, απρόβλεπτο. Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. πρέπει όμως να είμαστε έτοιμοι για ό,τι μας επιφυλάσσει το αύριο. 4.Π για Παρουσία.

Πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή. Η κάθε στιγμή είναι μοναδική. Δεν θα αφήσουμε τους φόβους μας και τις ανασφάλειές μας να μας εμποδίσουν το τώρα και το αύριο να πάνε χαμένα. Αντί να στενοχωριόμαστε για ό,τι δεν έχουμε, καλό θα είναι επιτέλους να μάθουμε να χαιρόμαστε για όλα αυτά που έχουμε και που περιμένουμε να έρθουν.

filenades

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ