Το lifting

Θέλω να κάνω την επέμβαση μια και έξω

Μια κυρία επισκέπτεται τον γιατρό της καθώς ενδιαφέρεται να κάνει λίφτινγκ στο πρόσωπο. Λοιπόν, λέει ο γιατρός, μπορώ να σας κάνω το λίφτινγκ, αλλά θα πρέπει να με επισκεφτείτε πάλι σε έξι μήνες για παρακολούθηση. Α, όχι, απαντάει η κύρια.

Θέλω να κάνω την επέμβαση μια και έξω. Δεν θέλω να ξαναέρθω. Ο γιατρός το σκέφτεται για λίγο, και της προτείνει : Υπάρχει μια νέα μέθοδος , σύμφωνα με την οποία τοποθετείτε μια βίδα στο κεφάλι σας.

Έτσι, όποτε εμφανίζονται ρυτίδες, απλά γυρίζετε λίγο την βίδα, η οποία τραβάει πάλι την επιδερμίδα και οι ρυτίδες εξαφανίζονται. Αυτό είναι! απαντάει η κύρια, ας το κάνουμε έτσι. Μετά από έξι μήνες η κύρια ξανα πηγαίνει στο γιατρό. Πως πάει η μέθοδος; ρωτάει ο γιατρός. Χάλια! απαντάει η κύρια. Ήταν η χειρότερη επιλογή που έκανα ποτέ. Ποιο είναι το πρόβλημα; ρωτάει ο γιατρός. Μα κοίταξε τις σακούλες κάτω από τα μάτια μου! Ούρλιαξε η κύρια. Κυρία μου, απαντάει ο γιατρός, αυτά δεν είναι σακούλες, είναι τα στήθη σας. Και αν δεν αφήσετε ήσυχη τη βίδα, σύντομα θα αποκτήσετε και μούσι…!

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ