Αξιολογώντας τις στολές των αεροσυνοδών!

Από τις χειρότερες ως τις πιο σέξι, να τι φοράνε οι καλλονές του ιπτάμενου κόσμου... Την ώρα που ο συναρπαστικός κόσμος των πτήσεων εξελίσσεται διαρκώς, δεν θα μπορούσαν να μείνουν πίσω οι στολές των αεροσυνοδών.

Κι έτσι ραγδαίες αλλαγές έχουν συμβεί όλα αυτά τα χρόνια της ιπτάμενης περιπέτειας του ανθρώπου, μόνο και μόνο για να καταλήξουμε σήμερα εδώ! Κι αν κάποτε το μίνι ήταν απαραίτητο εφόδιο στην εξυπηρέτηση της καμπίνας του αεροσκάφους, πλέον τα πράγματα είναι ελαφρώς διαφορετικά, καθώς φαίνεται ότι το σέξι έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Κι αν αυτός φαίνεται να είναι τώρα ο κανόνας, υπάρχει ευτυχώς μια χούφτα εξαιρέσεων που κάνουν τον αισθησιασμό να επιστρέφει ολοταχώς στον αέρα.

Από τις χειρότερες λοιπόν μέχρι τις απόλυτα καυτές, αυτές είναι οι πλέον ιδιαίτερες στολές του αεροσυνοδών του πλανήτη μας… Southwest Σαν απομεινάρι της δεκαετίας του ’90, η στολή της Southwest είναι εύκολα η χειρότερη της λίστας μας. Μια ματιά πείθει και τον πλέον άπιστο… SAS Λίγο καλύτερη από την τραγωδία της Southwest, η στολή της SAS είναι η αγαπημένη όλων των κακόπιστων γυναικών-συζύγων. Κανένας λόγος ανησυχίας, αφού το βλέμμα του αντρούλη δεν θα ξεστρατίσει ούτε στιγμή… Aer Lingus Με τα χοντρά σακάκια να κρύβουν τα πάντα, όλοι προσηλώνονται στη μαγεία της πτήσης και των τοπίων που ανοίγονται κάτω από τα φτερά του αεροσκάφους… Austrian Airlines Αν οι καθυστερήσεις και το αλμυρό του εισιτηρίου σε έχουν κάνει να τα βλέπεις όλα κόκκινα, ίσως φταίει και η στολή των αεροσυνοδών… Air New Zealand Με τοπικό άρωμα και μήκος ως τον αστράγαλο, ούτε εδώ συμβαίνει το μαγικό… Korean Air Ασορτί φούστες και σακάκια σε χρώματα ουδέτερα. Ούτε σχολικές ποδιές να ήταν… Emirates Η μοντέρνα εκδοχή της παραδοσιακής φορεσιάς είναι σαφώς πιο σέξι, με το καπέλο να δίνει το κατιτίς παραπάνω. Αρχίζουμε μόλις να μπαίνουμε στην επικράτεια του σέξι… Air Canada Rouge Οι στιλάτοι χίπστερς της συγκεκριμένης αεροπορικής σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν πρόκειται για αεροσυνοδούς ή για συνδαιτυμόνες μοδάτης κοινωνικής εκδήλωσης. Όπως κι αν έχει, πρόκειται σαφώς για άποψη… Qantas Τι στιλ! Τι χάρη! Aeroflot Το μοδάτο ρετρό της φορεσιάς την κάνει υπέροχη. Ας συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά! Singapore Airlines Εδώ μιλάμε για διαχρονική αξία. Οι στολές σχεδιάστηκαν το 1968 και έχουν μείνει απαράλλακτες έκτοτε, κάτι που σημαίνει είτε ότι πρόκειται για κλασικό στιλ είτε ότι η Singapore Air δεν είναι διατεθειμένη να ξοδέψει ούτε σέντσι για νέες στολές… Virgin Atlantic Λένε ότι τα πάντα στη Virgin Airlines έχουν σχεδιαστεί με το σέξι κατά νου, γιατί όχι λοιπόν και οι στολές;

Virgin America Εδώ η έξυπνα σχεδιασμένη στολή παραπέμπει σε καυτή δασκάλα ή εξίσου καυτή γραμματέα, ήξεραν λοιπόν οι σχεδιαστές ακριβώς τι έκαναν! Όλο και κάποια δικαιολογία θα βρει ο επιβάτης για να πατά διαρκώς το «call button»… Air France Αν δεν ήξεραν οι Γάλλοι από στιλ και αισθησιασμό, ποιος θα ήξερε; Και όπως το λένε και στη γλώσσα τους, οι στολές της Air France είναι tres chic…

newsbeast.gr

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ