3 λάθη που κάνεις ενώ προσπαθείς να σώσεις τη σχέση σου

Βάλε φρένο.

Οι αντιτιθέμενες απόψεις και οι συγκρούσεις αποτελούν σύνηθες φαινόμενο, στα πλαίσια μιας σχέσης. Η γυναίκα αισθάνεται απογοητευμένη και παλεύει για μια καλύτερη σχέση. Ο άντρας δυσφορεί, καθώς αισθάνεται την πίεση, ως αποδέκτης συμβουλών και παρατηρήσεων από τη σύντροφο του, ενώ παράλληλα δηλώνει πως είναι «εντάξει» με την κατάσταση που βιώνουν.

Ποιο είναι το αποτέλεσμα; Στην προσπάθεια σου να επιφέρεις την αλλαγή που θα σας βάλει στο σωστό δρόμο, «τρως» πόρτα και πληγώνεσαι. Μην κουράζεσαι, λοιπόν, μάταια και βάλε φρένο σε κάθε σου αδιέξοδη προσπάθεια, αναζητώντας τα βασικά λάθη που κάνεις για να τον προσεγγίσεις.

1. Εξωπραγματικές προσδοκίες: Όσο εσύ ελπίζεις πως ο σύντροφος σου θα ανταποκριθεί σε αυτές, τόσο πιο χαμένη βγαίνεις από το παιχνίδι. Αγάπησε τον για τις δυνατότητες του και μην περιμένεις μια άλλη, διαφορετική προσωπικότητα, κομμένη και ραμμένη στα δικά σου θέλω. 2. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία: Ναι, σε αυτή τη φράση στηρίζεις και εσύ τη σχέση σας. Πως μια μέρα, δηλαδή, ο σύντροφος σου θα ξυπνήσει με την επιφοίτηση ότι σε αγαπά περισσότερο από τη δική του ζωή και θα κάνει τα πάντα για να βελτιωθεί. Θέλεις την αλήθεια; Ζεις μόνο με την ελπίδα. 3. Βοήθεια την πιο ακατάλληλη στιγμή: Προσπάθησες ποτέ να σταματήσεις ένα φίλο από τον εθισμό στο αλκοόλ; Θα έχεις τότε διαπιστώσει, πως το κόλπο «δεν πιάνει», αν δεν το προσπαθήσει και ο ίδιος. Το ίδιο ισχύει και για τη σχέση σας. Ο σύντροφος σου αν χρειαζόταν βοήθεια θα σου τη ζητούσε, γι' αυτό αντιμετώπισε τον πιο ώριμα.

allyou

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ