Πιο εύκολο τρίψιμο για τα τυριά

Για να τρίβεται το τυρί πιο εύκολα, ένα καλό κόλπο είναι να... κόψουμε το κομμάτι που θέλουμε να τρίψουμε και να το βάλουμε πρώτα στην κατάψυξη για 30 λεπτά. Με αυτόν τον τρόπο γίνεται πιο σκληρό και έτσι δεν σπάει ούτε λιώνει. Πηγή

Via

www.adieXodos.gr



Share/Bookmark
ERGASIA
Post A Comment - - ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΔΩ --->>>
  • - - Site - - Comment using
  • - - Facebook - - Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Lifestyle

[Lifestyle][twocolumns]

Υγεία Ομορφιά Διατροφή

[Υγεία Ομορφιά Διατροφή][bsummary]

More News

[Tv-News-Περίεργα-Αστεία-Video-fail-Photos-Jokes-Health][twocolumns]