Πολιτικοί, τραγουδιστές και επιχειρηματίες οι αγοραστές των Rolex - Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις

ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τελικά όπως φαίνεται η υπόθεση της συμμορίας Ρομά θα εμπλέξει πολύ κόσμο ακόμα, ανάμεσά τους πολιτικούς, τραγουδιστές και επιχειρηματίες καθώς οι αστυνομικές αρχές επικεντρώνονται πλέον στην έρευνα των κοσμηματοπωλείων με τα οποία συνεργάζονταν τα μέλη του κυκλώματος. Στο στόχαστρο των αρχών βρίσκεται γνωστό κοσμηματοπωλείο στο Κολωνάκι όπου σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του ήταν αποδέκτης πανάκριβων και κλεμμένων φυσικά ρολογιών. Ο συνδετικός κρίκος μεταξύ του κοσμηματοπώλη και του κυκλώματος των Ρομά, δηλαδή αυτός που προμήθευε το κατάστημα με τα «λάφυρα» της σπείρας είναι πρόσωπο που περιλαμβάνεται στις σελίδες της δικογραφίας. Το εν λόγω πρόσωπο διαθέτει ισχυρές γνωριμίες και αρκετά καλή πελατεία, όπως αναφέρει σε ιστοσελίδα ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Συνεργαζόταν στενά με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου στο Κολωνάκι εδώ και τέσσερα με πέντε χρόνια» συμπληρώνει. Ο κοσμηματοπώλης, προσθέτει ένας άλλος συνάδελφος του ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, «κάνει εδώ και χρόνια αυτή τη δουλειά». Όλοι στο Κολωνάκι ήξεραν πως και που γινόταν το νταλαβέρι με τα κλεμμένα Rolex» σημειώνει.

Όποτε έφτανε στα χέρια του ενδιάμεσου κάποιο καλό κομμάτι, εκείνος έστελνε sms από το κινητό του σε συγκεκριμένες επαφές του γράφοντας επί λέξει: « Έχω ευκαιρία». Έπειτα οι ενδιαφερόμενοι πελάτες έρχονταν σε επαφή μαζί του. Το ραντεβού δινόταν στο κοσμηματοπωλείο με το «βαρύ» πελατολόγιο όπου περιλαμβάνονται πολύ γνωστά ονόματα πολιτικών, επιχειρηματιών αλλά και προσώπων από το χώρο του θεάματος και του τραγουδιού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον δυο πολύ γνωστά ονόματα από το χώρο της εγχώριας σόουμπιζ, ένας κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής και μια εξίσου γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια προμηθεύονταν εν γνώσει τους και για αρκετό καιρό κλεμμένα πολύτιμα αντικείμενα, ρολόγια και άλλα χρυσαφικά σε ιδιαίτερα καλές τιμές σε σχέση με την πραγματική τους αξία.

Εμμέσως δηλαδή γίνονταν με την σειρά τους κλεπταποδόχοι. Μάλιστα ο κοσμηματοπώλης παρείχε service για τα ρολόγια, δεδομένου ότι οι πελάτες δεν μπορούσαν να απευθυνθούν στις επίσημες αντιπροσωπείες αν κάτι είχε χαλάσει. Τους εφοδίαζε μέχρι και με πλαστά χαρτιά που επιβεβαίωναν την γνησιότητα τους.

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ