Survivor διαρροή: Αυτός κερδίζει τη δεύτερη ασυλία και αποχωρεί ο...

Στην τελική ευθεία για τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor, έχει διαρρεύσει το όνομα του παίκτη που κερδίζει την πολυπόθητη ασυλία στο επεισόδιο της Κυριακής 02-07.
Θυμίζουμε ότι για την τελευταία ασυλία του Survivor θα αγωνιστούν τέσσερις από τους παίκτες, καθώς ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έχει εξασφαλίσει την πρώτη και έχει περάσει ήδη στον ημιτελικό.

Τρεις «Μαχητές» κι ένας «Διάσημος» θα παλέψουν σκληρά για τη νίκη, αφού ο νικητής θα εξασφαλίσει αυτομάτως την παρουσία του στον ημιτελικό του reality επιβίωσης.
Στο τρέιλερ του επεισοδίου της Κυριακής, οι παίκτες που έχουν απομείνει στο παιχνίδι φαίνονται να νιώθουν περίεργα που όλη αυτή η περιπέτεια οδεύει προς το τέλος της.
- «Ετοιμαζόμαστε για τον δεύτερο αγώνα ασυλίας. Τον τελευταίο αγώνα του φετινού Survivor», αναφέρει ο Μάριος.
- «Δεν ξέρω τι να πρωτοσκεφτώ αυτή τη στιγμή. Μου έχει έρθει πραγματικά πολύ ξαφνικό το ότι τελείωσε», δηλώνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος.
- «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε στο τελευταίο παιχνίδι» τονίζει ο Γιάννης Σπαλιάρας.
- «Ευελπιστώ να είμαι εγώ αυτός που θα πάει στον τελικό», λέει ο Κωνσταντίνος Βασάλος.
Η εκπομπή «Happy Day» του ALPHA αποκάλυψε ποιος κερδίζει τη δεύτερη ατομική ασυλία και πάει στον ημιτελικό. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν, ο νικητής της δεύτερης ασυλίας είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος.
 
Αρα Αγγελόπουλος και Μάριος είναι οι δύο παίκτες που περνούν αυτόματα στον ημιτελικό.
Όσο για το ποιος θα είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει, σύμφωνα με την ίδια εκπομπή αλλά και σύμφωνα με τις διαρροές που έχουν κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα, αυτός θα είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.
Αν το σενάριο αυτό επιβεβαιωθεί, σημαίνει ότι Σπαλιάρας και Βασάλος θα είναι οι δύο παίκτες που θα «παλέψουν» για μια θέση στον ημιτελικό του παιχνιδιού.
www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη