Τα πιο επικίνδυνα νησιά στον κόσμο!

Υπάρχουν μερικά νησιά που δεν προτείνονται σε καμία περίπτωση για χαλαρωτικά μπάνια, δροσερές μπύρες και σοκολατένιο μαύρισμα όσο κι αν τα εξωτικά τοπία τους παραπλανούν. Είναι 7 νησιά που πρέπει να αποφευχθούν πάση θυσία παρόλο που έχουν πλούσια βλάστηση και
απέραντες λευκές ακτές. Ραδιενέργεια, φίδια, κροκόδειλοι, πρωτόγονοι ιθαγενείς, και άλλα καθιστούν αυτούς τους φαινομενικούς παραδείσους ως τα πιο επικίνδυνα νησιά στον κόσμο.

1) Bikini Island Ένα από τα νησιά Μάρσαλ, είναι το ακριβώς αντίθετο από γαστρονομικός παράδεισος. Έχοντας υπάρξει τόπος πυρηνικών δοκιμών από το 1946 μέχρι το 1958, τα επίπεδα ραδιενέργειας που παρατηρήθηκαν στο νησί, καθιστούν τα ντόπια προϊόντα απαγορευτικά προς βρώση.

2) Miyakojima Το συγκεκριμένο ιαπωνικό νησί, έχει ένα μεγάλο, ενεργό ηφαίστειο που ενεργοποιήθηκε το 2000 και δεν ησύχασε μέχρι το 2004! Αυτό ανάγκασε τους κατοίκους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, εξαιτίας ενός νέφους με υψηλή περιεκτικότητα σε θείο, που καθιστούσε την αναπνοή αδύνατη.

3) Nησί των φιδιών Το νησί βρίσκεται στη Βραζιλία και εδώ ζει μια οχιά που θεωρείται από τις πιο δηλητηριώδεις στον κόσμο.

4) Νήσος Ράμρι Bρίσκεται στις ακτές της Μιανμάρ και οι βασικοί κάτοικοι είναι οι γιγάντιοι κροκόδειλοι του αλμυρού νερού.

5) North-Sentinel Ανήκει στο σύμπλεγμα των νήσων Άνταμαν, που βρίσκονται στον κόλπο της Βεγγάλης και ανήκει στην Ινδία. Εκεί κατοικεί μια φυλή πρωτόγονων ανθρώπων που δεν ανέχονται ξένη παρουσία.

6) Ενεγουετάκ Δυτικά της νήσου Μπικίνι βρίσκεται αυτή η αμερικανική «αποθήκη». Μετά το τέλος του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, πέρασε στον έλεγχο των ΗΠΑ, οι οποίες, τοποθέτησαν έναν τσιμεντένιο θόλο για αποθήκευση ραδιενεργών υλικών, καθιστώντας το νησί ακατάλληλο για κατοικία.

7) Reunion Η γαλλική νήσος βρίσκεται ανατολικά της Μαδαγασκάρης στον Ινδικό ωκεανό, είναι ηφαιστειογενής και επικίνδυνοι καρχαρίες ζουν στα νερά της.

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ