11 τρόποι για να βελτιώσετε την υγεία σας σε 60 δευτερόλεπτα

Πώς θα σου φαινόταν αν σου λέγαμε πως χρειάζεται μόνο ένα λεπτό για να είσαι πιο υγιής; Αυτή είναι η αλήθεια. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι 60 δευτερόλεπτα από τον πολύτιμο χρόνο σου. Δες παρακάτω 11 πράγματα που μπορείς να κάνεις μέσα σε ένα λεπτό και τα οποία μπορούν να βελτιώσουν την υγεία σου χωρίς να πατήσεις το πόδι σου στο γυμναστήριο.
1. Νήμα: Μπορεί να το έχεις ακούσει χιλιάδες φορές αλλά το να καθαρίζεις τα δόντια σου με οδοντικό νήμα κάνει τη διαφορά. Πρέπει να ξέρεις πως το οδοντικό νήμα μπορεί να αποτρέψει και μία καρδιακή προσβολή.

2. Τέντωμα: Ένα γρήγορο τέντωμα όπου κι αν βρίσκεσαι βοηθάει στο να φύγει η ένταση που μπορεί να έχεις. Την επόμενη φορά που μπορεί να στέκεσαι σε μία ουρά ή βλέπεις διαφημίσεις στην τηλεόραση, δοκίμασέ το.

3. Σκάλες: Αντί να περιμένεις για το ασανσέρ, ανέβα και κατέβα τις σκάλες, όπου κι αν βρίσκεσαι. Γιατί να μην χάσεις μερικές παραπάνω θερμίδες με μία τόσο απλή δραστηριότητα;

4. Λεμόνι: Αν θέλεις να κάνεις ένα ποτήρι νερό ακόμα πιο υγιεινό βάλτου λίγο λεμόνι. Το λεμόνι διώχνει τις τοξίνες από τον οργανισμό σου.

5. Γραφείο: Όσο καθαρό και αν νομίζεις ότι είναι το γραφείο σου, πάντα χρειάζεται ακόμα ένα πέρασμα. Τα μικρόβια μαζεύονται παντού και μάλιστα πολύ γρήγορα. Βρες ένα λεπτό και καθάρισέ το. Πρόσεξε μην ξεχάσεις το πληκτρολόγιο.. αυτό κι αν έχει μικρόβια..

6. Ανάσα: Σταμάτα για λίγο, ό,τι κι αν κάνεις, και πάρε τρεις βαθιές ανάσες. Αμέσως θα νιώσεις πολύ καλύτερα.

7. Τηλέφωνο: Πάρε τηλέφωνο έναν πολύ καλό σου φίλο. Τίποτα δεν αποτελεί καλύτερο αγχολυτικό από μία μικρή συζητησούλα με έναν φίλο σου, πόσο μάλλον με τον καλύτερό σου φίλο.

8. Νερό: Το νερό είναι απαραίτητο για την ενυδάτωση του οργανισμού σου αλλά και γενικότερα την καλύτερη υγεία του. Βρες ένα λεπτό και πιες ένα ποτήρι νερό.

9. Λίστα ευγνωμοσύνης: Πάρε ένα χαρτί και αφιέρωσε ένα λεπτό για να γράψεις όλα αυτά για τα οποία νιώθεις ευγνώμων. Αμέσως θα αλλάξει η διάθεσή σου.

10. Χέρια: Πλύνε τα χέρια σου. Με τον τρόπο αυτό μειώνεις αμέσως τις πιθανότητες να κολλήσεις κάποια γρίπη.

11. Χαμογέλα!

Πηγή: faysbook.gr

Πηγή:http://www.diaforetiko.gr


               www.adieXodos.gr
>>>
πηγή

                                                 -->
ergasia lefta work live stream money xrimata omorfia gineka igia video tv υγεία χρήματα εργασία λεφτά ίντερνετ γυναίκες  παιδιά  μετρό δουλειά τώρα αστεία  fail you tube foto εισόδημα δικτυακό marketing
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ