Πύργος: Ο χασισοκαλλιεργητής ξέφυγε, αλλά άφησε πίσω την… ταυτότητά του!

Επί ώρες αναζητούσαν στις πλαγιές ενός απόκρημνου βουνού στην Ανδρίτσαινα τα ίχνη του χασισοκαλλιεργητή που τους ξεγλίστρησε μόλις τους είδε, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου. Αν και δεν κατάφεραν να τον συλλάβουν,…

γνωρίζουν την ταυτότητά του και τον αναζητούν.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 24χρονο Αλβανό να φτάνει στο χώρο με το φυσικό καμουφλάζ από δέντρα, όπου είχαν ανακαλύψει τη φυτεία με τα 55 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 1,50 ως και 2,50 μέτρων. Όμως, δεν κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, καθώς άρχισε να τρέχει σαν… ζαρκάδι στη δασώδη βουνοπλαγιά αφήνοντας πίσω του ένα ζευγάρι γάντια και μια αλυσίδα χειρός.

Τα στοιχεία του εξακριβώθηκαν από ένα πορτοφόλι που βρέθηκε στη φυτεία και περιείχε 1.400 ευρώ, και προσωπικά του έγγραφα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών και οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τη φυσική κάλυψη, οι αστυνομικοί εκτός από τα δενδρύλλια, τέσσερα από τα οποία ήταν κομμένα και αποξηραμένα, κατέσχεσαν πλαστικά γάντια, ένα κινητό και δύο συσκευασίες με 7,5 γραμμάρια κάνναβης.

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη