Η ΖΩΗ... ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ

To Twitter επέλεξε για να επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, εξαπολύοντας ολομέτωπη επίθεση κατά του πρωθυπουργού την ώρα της ομιλίας του στη Βουλή στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για το ασφαλιστικό... Ξεκινώντας διερωτώμενη αν ο κ. Τσίπρας παριστάνει ότι αγνοεί ότι υπάρχει απόφαση του ΣτΕ που κρίνει αντισυνταγματικές τις περικοπές συντάξεων, συνέχισε λέγοντας ότι ο πρωθυπουργός «τολμά να μιλά για αναδιανομή, ενώ εγκατέλειψε υπερχρεωμένους κ αδύναμους σε πλειστηριασμούς-εξαγορά δανείων». Τις περικοπές συντάξεων τις ψηφίσατε όλοι μαζί τον Αύγουστο, εθνικέ υποκριτή @atsipras, με νομοτεχνική συνταγή Βενιζέλου», ανέφερε σε μία από τις πιο σκληρές αναρτήσεις της αναφερόμενη προσωπικά στον πρωθυπουργό.

Τα πυρά της Ζωής την ώρα της ομιλίας του πρωθυπουργού: Εθνικέ υποκριτή Αλέξη Τσίπρα... (φωτό) Νεομνημονιακή κατρακύλα: "εμείς δεν δέρνουμε τους διαδηλωτές".

Αλλά "οι αγώνες είναι καλοί, αρκεί να έχουν αποτέλεσμα», αναφέρει σε άλλο tweet της. Πανηγυρίζει ο Τσίπρας που θα "εξασφαλίσει εθνική σύνταξη 384 ευρώ", δηλαδή σύνταξη υποδιπλάσια του ορίου της φτώχειας!», ανέφερε μεταξύ άλλων η πρώην πρόεδρος της Βουλής

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη