Βουτιές σε εντυπωσιακά ναυάγια στον κόσμο!

Πλοία που έχασαν τη μάχη με τα κύματα και χάθηκαν στα βάθη των ωκεανών μένουν εκεί για να θυμίζουν τα γεγονότα αλλά και για να κερδίζουν το ενδιαφέρον των δυτών με την εξερέυνησή τους… Η δύναμη της θάλασσας επηρέασε την εμφάνισή τους και μετά από χρόνια τραβούν το βλέμμα στα… κουφάρια τους που χάθηκαν στον βυθό… Δείτε στη συνέχεια ναυάγια του κόσμου μέσα από τα μάτια των δυτών…

1. Madeirense, Μαδέρα Μπορούν να το δουν από κοντά μόνο έμπειροι δύτες καθώς αυτό το ναυάγιο δεν είναι εύκολα προσεγγίσιμο από κάποιον χωρίς την απαιτούμενη εμπειρία. Το ναυάγιο μπορεί να παρατηρηθεί μόνο στο εξωτερικό του αλλά οι εικόνες είναι εντυπωσιακές.

2. USS Kittiwake, Νήσοι Κέιμαν Σε αυτά τα κρυστάλλινα νερά βρίσκεται το ναυάγιο του πλοίου USS Kittiwake. Υπάρχουν πέντε ανοικτά καταστρώματα που προσφέρουν πρόσβαση στο ναυάγιο από δύτες όλων των επιπέδων. Διάφορα είδη ψαριών κινούνται στο ναυάγιο του πλοίου που βυθίστηκε τον Ιανουάριο του 2011.

3. USS Liberty, Μπαλί Ένα από τα πιο εύκολα ναυάγια που μπορεί να δει κανείς βουτώντας στα νερά. Καλύπτεται από κοράλλια σε ρηχά νερά κοντά στην παραλία Tulamben στο Μπαλί και συγκεντρώνει πολύ κόσμο που σπεύδει να το δει από κοντά.

4. San Francisco Maru, Μικρονησία Το συγκεκριμένο ναυάγιο ανακαλύφθηκε το 1969 από τον Γάλλο Jacques Cousteau και αποτελεί ένα πολύ δημοφιλές ναυάγιο για κατάδυση. Ένα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του που το κάνει να ξεχωρίζει είναι τα ιαπωνικά Type-95 τανκς που ακόμα βρίσκονται πάνω στο κατάστρωμα του.

5. Yongala, Αυστραλία Το ατμόπλοιο Yongala βυθίστηκε κατά τη διάρκεια ενός κυκλώνα, αλλά είναι σε εξαιρετική κατάσταση για την «ηλικία» του, αφού βρίσκεται στο βυθό της θάλασσας για περισσότερα από 100 χρόνια.

6. Lesleen M, Αγία Λουκία Το αμπάρι αυτού του πλοίου είναι ανοικτό και εύκολα προσβάσιμο για όποιον θέλει να γνωρίσει το συγκεκριμένο ναυάγιο από κοντά. Το Lesleen Μ βυθίστηκε εσκεμμένα το 1985 για τη δημιουργία τεχνητού υφάλου.

Via

www.adieXodos.grShare/Bookmark
ERGASIA
Post A Comment - - ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΔΩ --->>>
  • - - Site - - Comment using
  • - - Facebook - - Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Lifestyle

[Lifestyle][twocolumns]

Υγεία Ομορφιά Διατροφή

[Υγεία Ομορφιά Διατροφή][bsummary]

More News

[Tv-News-Περίεργα-Αστεία-Video-fail-Photos-Jokes-Health][twocolumns]