ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ: Η ζωή μας μέσα από τον καθρέφτη! Γιατί δεν πρέπει να αφήνεις καμιά στιγμή να χαθεί…

Κοιτάξετε προσεκτικά αυτές τις φωτογραφίες, και δείτε γιατί σημαίνουν τόσα πολλά!

Ο φωτογράφος Tom Hussey δημιούργησε μια σειρά από εικόνες που θα σας μιλήσουν, δεν έχει σημασία η ηλικία σας, η φυλή, οι πεποιθήσεις ή το επάγγελμα.

Οι αντανακλάσεις απεικονίζουν πόσο πολύ έχουμε αλλάξει στη ζωή μας και το πώς φαίνεται να συμβαίνουν όλα με τη μία, ασχέτως με το πόσο πολλά χρόνια, στην πραγματικότητα περνούν.

Η αντανάκλαση δίνει πληροφορίες για τις προηγούμενες ζωές αυτών των ηλικιωμένων πολιτών. Ο Tom μίλησε σε ένα βετεράνο ακριβώς πριν γιορτάσει τα 80ά γενέθλιά του. Η συνέντευξη αυτή τον ενέπνευσε να δημιουργήσει την παρακάτω σειρά. Δεν μπορώ να πιστέψω πως κοντεύω τα 80“, είπε στον Hussey. “Νιώθω σαν να επέστρεψα μόλις από τον πόλεμο. Κοιτάζω στον καθρέφτη και βλέπω αυτόν το γέρο. ” Είναι μια καθολική κατάσταση – σε κάποιο σημείο στη ζωή σας, κοιτάς στον καθρέφτη και λες: Για περιμένετε ένα λεπτό, πώς γέρασα έτσι;” είπε στον Τομ. Η ιδέα για να κάνω αυτές τις εικόνες ήταν ένας άνθρωπος που κοιτάζει στον καθρέφτη και βλέπει πώς τον θυμούνται.” Όταν κοιτάς στον καθρέφτη κάθε μέρα, αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, αλλά όταν θα βλέπεις μια φωτογραφία του εαυτού σου πριν από 20 χρόνια λές:Πω πω, πραγματικά έχω αλλάξει. ” Μπορείς να βάλεις κάποιο ηλικιακό ορόσημο – στα 20, 40, ή 80 – και δεν μπορείς να πιστέψεις πόσο πολύς χρόνος έχει περάσει.” Πρέπει να εκτιμούμε την κάθε μέρα ξεχωριστά, γιατί αυτά τα χρόνια θα εξαφανιστούν πριν το καταλάβουμε!

Πηγή

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ