Οδηγίες για... νεοέλληνες γαμπρούς!

Τα υλικά και η εκτέλεσή τους για μια πετυχημένη συνταγή

Υλικά: 1 μπλουζάκι με βαθύ V για να φαίνεται το καλοξυρισμένο στήθος 1 τατουάζ 1 μούσι γνωριμίες 1 νυχτερινό μαγαζί 1 φίλος φωτογράφος Προετοιμασία:

Αφήνετε μούσι ενός μήνα, κάνετε το κούρεμα... κλαρίνο και χτυπάτε ένα τατουάζ σε εμφανές σημείο. Όσο λιγότερο νόημα έχει το τατουάζ, τόσο το καλύτερο. Φοράτε το μπλουζάκι και βγαίνετε. Εκτέλεση:

Πηγαίνετε στο νυχτερινό μαγαζί που ξέρετε τον μπάρμαν και τον πορτιέρη. Μπαίνοντας αγκαλιάζεστε με τον πορτιέρη, ανταλλάζετε 2-3 εξυπνάδες. Πλησιάζετε στο μπαρ... Το «κολλάτε» με τον μπάρμαν, ενώ ρίχνετε ματιές αριστερά δεξιά να δείτε αν σας κοιτούν οι γυναίκες του μαγαζιού. Παραγγέλνετε ένα ποτό, το οποίο το ρουφάτε σιγά σιγά για να σας κρατήσει όλο το βράδυ. Λογικά ο μπάρμαν θα κεράσει και κανένα σφηνάκι. Φωνάζετε τον φωτογράφο του μαγαζιού. Ζητάτε να σας φωτογραφήσουν μαζί με τους τριγύρω μαϊντανούς. Αν στην φωτογραφία βρίσκεται και κανένα γκομενάκι, ακόμα καλύτερα. Βγάζετε την γλώσσα έξω, κάνετε και μια γκριμάτσα και περιμένετε την επόμενη μέρα, όταν θα ανεβάσετε τη φωτογραφία στο facebook, για να κάνετε «tag» τον εαυτό σας και φυσικά... «like». Οι πολλές γνωριμίες βοηθούν στο να αυξηθεί ο αριθμός στα «like». Το ίδιο και το γκομενάκι. Συγχαρητήρια. Είστε κι εσείς ένας περιζήτητος νεοέλληνας γαμπρός!

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ